Mishima Tetsuya

Written By Dou²lis on 27.5.18 | 4:38 μ.μ.



 Ο Mishima Tetsuya είναι ένας σύγχρονος Ιάπωνας καλλιτέχνης γνωστός για τα υποβλητικά γυμνά του, τις περίπλοκες νεκρές φύσεις και τα πορτρέτα του. Γεννημένος το 1972, έχει κερδίσει την αναγνώριση για την δεξιοτεχνία του στις τεχνικές της κλασικής ζωγραφικής, συνδυάζοντας το παραδοσιακό στυλ με τις σύγχρονες ευαισθησίες. Το έργο του συχνά δίνει έμφαση στις εξαιρετικές γραμμές και τη λεπτομερή σύνθεση, δημιουργώντας ένα αρμονικό μείγμα ρεαλισμού και καλλιτεχνίας.

Η τέχνη του Mishima περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων, από ηδονικά γυμνά μέχρι λεπτομερείς πίνακες νεκρής φύσης με λουλούδια, φρούτα και άλλα αντικείμενα. Η αξιοσημείωτη σειρά του "Venus and Vanitas", που παρουσιάστηκε σε διάφορες ατομικές εκθέσεις, αναδεικνύει την ικανότητά του να απεικονίζει την ανθρώπινη μορφή με κομψότητα και βάθος​ ( SHUKADO CONTEMPORARY ) ​( Κέντρο Ανανέωσης Τέχνης ) . Τα κομμάτια του Mishima έχουν παρουσιαστεί σε πολυάριθμες εκθέσεις και εκθέσεις τέχνης παγκοσμίως, όπως το Art Fair Tokyo και το Affordable Art Fair στις Βρυξέλλες​ ( SHUKADO CONTEMPORARY ) ​( Kansai Art Beat ) .


Επιπλέον, ο Mishima έχει λάβει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών μεταλλίων στον Διεθνή Διαγωνισμό ARC Salon του Κέντρου Ανανέωσης Τέχνης, αναγνωρίζοντας την αριστεία του τόσο στις νεκρές φύσεις όσο και στις παραστατικές κατηγορίες​ ( Κέντρο Ανανέωσης Τέχνης ) . Τα έργα του συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα περιζήτητα στην αγορά της τέχνης, αντανακλώντας τη σημαντική επιρροή του στη σύγχρονη ιαπωνική τέχνη​ ( SHUKADO CONTEMPORARY ) .












Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19