Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Οπαδος της Fenerbahce εξιστορει τα οσα εγιναν στο ξενοδοχειο

Οπαδος της Fenerbahce εξιστορει τα οσα εγιναν στο ξενοδοχειο

Written By MOUS on 23.5.24 | 5:48 π.μ.




Είμαι οπαδός της Φενέρ ​​που βρισκόταν στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Αν θέλετε να ακούσετε τι πραγματικά συνέβη, εδώ είναι:

Η ομάδα της Φενέρ ​​μένει στο ίδιο ξενοδοχείο και έφτασε πριν από περίπου δύο ώρες πριν τον Παναθηναϊκό. Πολλοί οπαδοί της Φενέρ ​​ήταν εκεί για να χαιρετίσουν την ομάδα με φωτοβολίδες και φωνές.

Αφού η ομάδα έκανε check in στο ξενοδοχείο, κάποιοι οπαδοί έμειναν για να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Κάποιες οικογένειες έμεναν επίσης στο ίδιο ξενοδοχείο, οπότε έκαναν check in και στο λόμπι. Όταν πλησίασε το λεωφορείο με τον Panathinaikos, 10-15 θαυμαστές έξω από το ξενοδοχείο άρχισαν να φωνάζουν «Ergin Ataman, χρησιμοποίησε ξανά ντόπινγκ». Αυτό είναι ένα κλασικό σύνθημα που χρησιμοποιούν οι οπαδοί της Φενέρ ​​εναντίον του Αταμάν, λόγω του περιβόητου σκανδάλου «cathine» το 2009 εναντίον της Φενέρ. Και οι 3 τυχαία επιλεγμένοι παίκτες του διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση καθίνης και στη συνέχεια τιμωρήθηκαν από την Τουρκική Ομοσπονδία. Τέλος πάντων, όταν άκουσε αυτό το άσμα, ο Εργκίν πήγε μπανάνες και άρχισε να βρίζει στα τούρκικα. «Σικτίριν λαν, σικτίριν γκιντίν λαν, χασικτίρ» που σημαίνει «πήγαινε στ... εαυτούς σου, γ... σβήσε». Οι οπαδοί της Φενέρ ​​απάντησαν πορεύοντας πιο κοντά του και φωνάζοντας «Fenerbahçe siker adamı» που σημαίνει «Φενερμπαχτσέ στ... όποιος έρθει στο δρόμο μας». Ο Εργκίν τρόμαξε και άρχισε να φωνάζει «πού είναι η ασφάλεια, πού είναι η Ευρωλίγκα κλπ». και μπήκε μέσα. Να επισημάνω ότι κανένας από τους οπαδούς δεν είχε καμία σχέση με παίκτες του Panathinaikos, κανείς δεν προσπάθησε τίποτα, ούτε καν εναντίον του Εργκίν. Ήταν πάντα τουλάχιστον 5 μέτρα μακριά από τους οπαδούς. Μόλις μπήκε, ξεκίνησε το δράμα του ως συνήθως και άρχισε να ουρλιάζει «μου επιτέθηκαν, μπροστά στην πόρτα, πού είναι η αστυνομία, γ... αυτή η οργάνωση, γ... Ευρωλίγκα». Κάποιες οικογένειες της Φενέρ ​​μέσα στο ξενοδοχείο προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά τους ούρλιαξε επίσης και τους διώχνει η ασφάλεια. Ήταν οικογένειες με μικρά κορίτσια. Τώρα ακούω ότι ο Εργκίν ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και από τη γερμανική αστυνομία και είχε τηλεφωνήσει στον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών. Αυτή είναι η τυπική συμπεριφορά του drama queen, που προσπαθεί να παρακινήσει την ομάδα του και τους οπαδούς του και προσπαθεί να δημιουργήσει εχθρότητα μεταξύ των οπαδών της Φενέρ ​​και του Panathinaikos, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ άσχημα αποτελέσματα. Είναι κλόουν.


Ergin Ataman, use doping again

Το γεγονός είναι  οτι ντροπή για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκας. ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομάδες πρέπει να προσφέρεται απομόνωση και να χαλαρώσουν, χωρίς να χρειάζεται να αμυνθούν μπροστά σε οπαδούς άλλων ομάδων.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19