Home » , » Emanuele Taglietti Σεξ κ Βια

Emanuele Taglietti Σεξ κ Βια

Written By Dou²lis on 19.3.24 | 4:48 π.μ.


Ο Emanuele Taglietti (γεννημένος το 1943) είναι ένας Ιταλός εικονογράφος , κυρίως γνωστός για τα εξώφυλλά του για κόμικς για ενήλικες, με θέμα το σεξ , τη βία και τον τρόμο .
Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η δημοτικότητα στην Ιταλία των κόμικς fumetti , των οποίων τα θέματα ήταν κυρίως το σεξ, η βία και ο τρόμος, ήταν στο αποκορύφωμά της. Ο Taglietti εργάστηκε ως εικονογράφος για τον Edifumetto , τον μεγαλύτερο εκδότη fumetti στην Ιταλία. Ζωγράφισε περισσότερα από 500 εξώφυλλα για βιβλία όπως το Zora the Vampire , Sukia , Mafia , 44 Magnum και Wallestein the Monster . Εκείνη την εποχή, ο Taglietti συχνά ζωγράφιζε περισσότερα από δέκα εξώφυλλα κάθε μήνα για τον εκδοτικό οίκο του Renzo Barbieri .

Ο Emanuele Taglietti είναι ένας Ιταλός καλλιτέχνης γνωστός κυρίως για τη δουλειά του στη δημιουργία εξώφυλλων κόμικς και βιβλίων τη δεκαετία του 1970 και του 1980. Είναι ιδιαίτερα φημισμένος για τα εξώφυλλά του σε ερωτικά και τρόμου κόμικς στην Ιταλία.

Γεννημένος το 1943 στη Ferrara της Ιταλίας, ο Taglietti σπούδασε σκηνογραφία και άρχισε την καριέρα του στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Σύντομα, όμως, στράφηκε στη δημιουργία εξώφυλλων για κόμικς, όπου και βρήκε τη μεγάλη του επιτυχία. Τα εξώφυλλα του χαρακτηρίζονται από ζωντανά χρώματα, λεπτομερή και εκφραστική απεικόνιση των χαρακτήρων και έναν έντονο, συχνά αισθησιακό, εικαστικό ύφος.

 Οι εικόνες του έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς για τη θεαματική και συχνά προκλητική τους φύση, κάνοντας τον έναν από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του είδους του.

Ο Emanuele Taglietti συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση της αισθητικής των ιταλικών κόμικς εκείνης της εποχής, και η δουλειά του εξακολουθεί να εκτιμάται από συλλέκτες και λάτρεις των κόμικς παγκοσμίως.

























emanuele taglietti fanc lub 

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19