Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Γυναικεία Κυριαρχία

Γυναικεία Κυριαρχία

Written By MOUS on 6.2.24 | 8:35 μ.μ.

 

Η Γυναικεία Κυριαρχία είναι ένα ιδανικό , ένα ισχυρό πιστεύω για όλους τους άντρες υποτακτικής ψυχολογίας οι οποίοι , επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν την μια και μοναδική φαντασίωση . Να γνωρίσουν την Δυναμική Κυριαρχική Γυναίκα της ζωής τους που θα γίνει η αφέντρα τους .

Άλλοι το πετυχαίνουν περισσότερο , άλλοι λιγότερο και αρκούνται στις επαγγελματίες . Σε κάθε όμως περίπτωση η Γυναικεία Κυριαρχία , αποτελεί ένα ιδανικό που είναι το κίνητρο για όλους εκείνους που θέλουν να υποταχτούν σε μια γυναίκα , καθώς επίσης και η έμπνευσή τους .

Η βιομηχανία πορνό , για ακόμα μια φορά , απο την εποχή της Bettie Page κιόλας , ήρθε να καλύψει την ανάγκη αυτή, για Δυναμικές Γυναίκες και Κυριαρχία τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην τηλεόραση ( βίντεο , dvd , internet clips ) .

Υπάρχει όμως , ένας ακόμα τομέας που η Γυναικεία Κυριαρχία , είχε διεισδύσει πολύ νωρίτερα απο το διαδίκτυο και την τηλεόραση , ίσως γιατί εκεί οι δημιουργοί ήταν πολύ πιο διορατικοί .


Μιλάμε για τον χώρο των εικονογραφημένων κόμικ οι οποίοι πάντα είχαν μια καλύτερη ενόραση των πραγμάτων , σε κάθε τομέα .


Η Γυναικεία Κυριαρχία , είχε διεισδύσει στις εικονογραφημένες ιστορίες τους απο πολύ παλιά , ακόμα και στην Ελλάδα όπου απο την δεκαετία του 70 , μπορούσε κανείς να βρεί σε περίπτερα , ιστορίες σε βιπεράκια – κόμικ με κίνκυ περιεχόμενο όπως το ΖΑΚΟΥΛΑ ενώ δειλά δειλά , άρχισαν να κάνουν την δεκαετία του 80 σε κόμικ όπως το ΒΑΒΕΛ , ιστορίες της DRUNA του SERPIERI ή άλλα κόμικ του MILO MANARA .


Τα πρώτα βήματα είχαν πραγματοποιηθεί αλλά τα κόμικ , πέρασαν στην αφάνεια την δεκαετία του 1990 και μετά λόγω της διάδοσης του διαδικτύου που έφερε στην καθυστερημένη και συντηριτική Ελλάδα νέες εικόνες και υλικό απο φετιχιστικά θέματα , ιστορίες , φωτογραφίες και φυσικά ιστοσελίδες .

Ακόμα , μπορούσε να βρεί κανείς αναρτημένα σε περίπτερα τέτοιου είδους βιπεράκια , περιοδικά , αλλά ήταν φανερό ότι η χρήση τους είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα .


Επιπλέον , ακόμα και η έλευση των Ανατολικοευρωπαϊων Γυναικών στην Ελλάδα , στο χώρο του αγοραίου έρωτα , αυτομάτως οδήγησε τους Έλληνες σε νέους δρόμους ικανοποίησης των σεξουαλικών φαντασιώσεών τους ενώ άνοιξε και ο δρόμος για τα σαδομαζοχιστικά προγράμματα στα στούντιο .

Τα κόμικ παρέμειναν στο διαδίκτυο αλλά μόνο σε πολύ εξειδικευμένο κοινό όπως για παράδειγμα τα Ιαπωνέζικα MANGA που πολλοί τα είχαν κατηγορήσει ( και ίσως όχι αδίκως) για παιδοφιλικούς συνειρμούς ενώ οι φαντασιώσεις που περιγράφαν ήταν ακραίες όπως για παράδειγμα αιμομικτικές σχέσεις , πράξεις σεξ γυναικών με τέρατα κλπ .


Όπως και να έχει οι Ιάπωνες , ήταν πάντα πολύ ακραίοι στο τομέα αυτό με αποτέλεσμα οι δυτικοί καλλιτέχνες να μην τους ακολουθήσουν .


Τα κόμικ , ειδικά αυτά που είχαν σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο , επανήλθαν και πάλι στο προσκήνιο , χάριν στην φαντασία των δημιουργών τους όπως ο SARDAX , JACOBSEN , ERICH VON GOTHA κλπ .

Καλλιτέχνες σκιτσογράφοι , κάτω απο την ανωνυμία και χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικά ονόματα , ξεκίνησαν τις δημιουργίες τους είτε επώνυμα , είτε μέσω εταιρειών .

Στην αρχή συνεργάστηκαν με επαγγελματικά  sites που είχαν ώς αντικείμενο την Γυναικεία Κυριαρχία .

Για παράδειγμα , ένας απο τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες , ο SARDAX σκιτσογράφησε έργα για λογαριασμό πολλών kinky sites όπως το HUMILIATRIX.COM ή για λογαριασμό μεμονωμένων επαγγελματιών Αφεντρών .


Επίσης οι εταιρείες που δημιουργήθηκαν , άρχισαν να δημιουργούν κόμικ με την βοήθεια ομάδων σκιτσογράφων με πολύ εξειδικευμένα θέματα όπως για παράδειγμα , την Γυναικεία Κυριαρχία , Την αλλαγή ρόλων ( Sissification / Forced Feminization) .


Η επιτυχία τους οφείλεται , αφενώς μεν στην πρόοδο της τεχνολογίας που τους επιτρέπει να δημιουργούν κόμικ με τις τελειότερες μεθόδους , ακόμα και τρισδιάστατα , αφετέρου δε, στην πλήρη ελευθερία που έχει ένας καλλιτέχνης ο οποίος δεν έχει να σκεφτεί σκηνικά , προϋπολογισμούς , αμοιβές πρωταγωνιστών κλπ.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19