Home » , » The Fart Battle κ οποιος αντεξει

The Fart Battle κ οποιος αντεξει

Written By Nio on 23.8.24 | 5:00 μ.μ.

Ξεκινώντας κατευθείαν από την περίοδο Έντο της Ιαπωνίας, που χρονολογείται από τον 17ο, 18ο και 19ο αιώνα, έρχεται το " He-gassen (The Fart Battle) ", μια πολύ σοβαρή απεικόνιση κυρίως γυμνών χαρακτήρων που εμπλέκονται στην πιο επική εφαρμογή κλανιάς που συναντήθηκε ποτέ.

 Ο κύλινδρος, φιλοτεχνημένος από έναν άγνωστο καλλιτέχνη ή ομάδα καλλιτεχνών στην Ιαπωνία πριν από 200 έως 400 χρόνια , αποδεικνύει ότι το χιούμορ του κώλου έχει θέση ακόμα και στα πιο δίκαια βασίλεια -- στον κόσμο της τέχνης.

Άντρες, γυναίκες, άλογα και φυτά αποδίδονται ως συμμετέχοντες σε μια μάχη κλασίματος που κυριολεκτικά χτυπά τα ανθρώπινα όντα από τα πόδια τους και τα κάνει να καλύψουν τις ρινικές τους διόδους με απόλυτη απώθηση. Ω, τέχνη.

Η παράξενη πράξη της κλανιάς πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε κωμικά για να ρίξει φως στην πολιτική της εποχής - το αέριο θεωρείται ότι ήταν μια μεταφορά, αναφερόμενη στην αχαλίνωτη ξενοφοβία του σογκουνάτου Τοκουγκάουα . Αλλά σήμερα, το vintage πολιτικό καρτούν χάνει λίγο από το υπονοούμενο συναίσθημά του, με αποτέλεσμα περισσότεροι από λίγοι σημερινοί παρατηρητές να γελάνε σαν 13χρονοι. Ωστόσο, ένα σετ 12 εκτυπώσεων "He-gassen" πουλήθηκε για πάνω από 1.500 δολάρια στον Οίκο δημοπρασιών Christie's τη δεκαετία του 1990 .

















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19