Home » , » Lucio Amitrano's Nude Paintings

Lucio Amitrano's Nude Paintings

Written By mpen on 2.8.15 | 1:00 μ.μ.

 Φημισμένος για τη συνεισφορά του στη σύγχρονη ιταλική τέχνη,

 Ο Lucio Amitrano, γεννημένος το 1950 στη Νάπολη, είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες στον κόσμο. Ζώντας επί του παρόντος στο γραφικό νησί Κάπρι, ο Lucio ασχολείται με πάθος με το δικό του

 τέχνη μέσα στα όρια ενός στούντιο που βρίσκεται μέσα στην προσωπική του βίλα.  Στην καρδιά του καλλιτεχνικού ρεπερτορίου του Lucio Amitrano βρίσκεται η βαθιά εξερεύνηση της γυναικείας ομορφιάς. Το έργο του, που χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό όραμα, ξεπερνά τη συμβατική έννοια των πορτρέτων .

Αντίθετα, ο Amitrano δημιουργεί συλλογικές, αφηρημένες εικόνες, καθεμία από τις οποίες αποτελεί εκδήλωση της ουσίας της γυναικείας γοητείας. Εκτελεσμένοι με ακρίβεια και φινέτσα, οι πίνακές του, προερχόμενοι από ζωντανά μοντέλα, επιδεικνύουν την εξαιρετική τεχνική του ικανότητα. Ο Lucio υφαίνει αβίαστα αρμονικές συνθέσεις, ακτινοβολώντας με εντυπωσιακές αντιθέσεις και μια ζεστασιά χρώματος που αιχμαλωτίζει το βλέμμα του παρατηρητή. Το σύνολο της δουλειάς του Lucio Amitrano αποτελεί απόδειξη της μαεστρίας του στη χειροτεχνία και της ικανότητάς του να μεταδίδει τη διαχρονική γοητεία της γυναικείας ομορφιάς μέσω της καλλιτεχνικής τέχνης.



Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19