Home » , » Γιατι καποιες γυναικες σαν την Carolina εχουν πολυ μεγαλα βυζια ?

Γιατι καποιες γυναικες σαν την Carolina εχουν πολυ μεγαλα βυζια ?

Written By Nio on 24.8.23 | 5:00 μ.μ.

 

Το μεγάλο στήθος σε ορισμένες γυναίκες μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.

Ο πιο καθοριστικός παράγοντας είναι η γενετική. Το μέγεθος και το σχήμα του στήθους είναι συχνά κληρονομικά χαρακτηριστικά. Αν η μητέρα ή οι άλλες γυναίκες της οικογένειας έχουν μεγάλο στήθος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να κληρονομήσει αυτά τα χαρακτηριστικά.



Οι ορμόνες, ιδιαίτερα τα οιστρογόνα, επηρεάζουν την ανάπτυξη του στήθους. Κατά την εφηβεία, την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης αυξάνονται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του μεγέθους του στήθους.

Το στήθος αποτελείται κυρίως από λιπώδη ιστό. Οι γυναίκες με υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους τείνουν να έχουν μεγαλύτερο στήθος, καθώς η ποσότητα του λιπώδους ιστού μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος.


Ορισμένα φάρμακα, όπως τα αντισυλληπτικά χάπια ή οι θεραπείες υποκατάστασης ορμονών, μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα των ορμονών και να οδηγήσουν σε αύξηση του μεγέθους του στήθους.


Σπάνιες παθήσεις, όπως η γιγαντομαστία, μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική ανάπτυξη του στήθους. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκύψει λόγω υπερβολικής παραγωγής ορμονών ή άλλων ανισορροπιών στο σώμα.



Αυτοί οι παράγοντες συνδυαστικά ή μεμονωμένα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερο στήθος σε κάποιες γυναίκες.



Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19