Home » , » Ο Ιταλός ρεαλιστής καλλιτέχνης Bruno Di Maio

Ο Ιταλός ρεαλιστής καλλιτέχνης Bruno Di Maio

Written By Drift Wood on 19.8.17 | 2:00 μ.μ.


Ο Μπρούνο Ντι Μάιο γεννήθηκε στην Τρίπολη της Λιβύης σε οικογένεια Ιταλών γονέων και ζει και εργάζεται στην Τοσκάνη τα τελευταία χρόνια. 

Αφιέρωσε πολλά χρόνια για να αποκτήσει επιτέλους εκπληκτικές τεχνικές δεξιότητες. Καλλιτέχνης, γραφίστας, εξαιρετικός ακουαρέλας, ο Bruno εργάζεται κυρίως για διεθνείς πελάτες, καθώςκαι σε μεγάλες πόλεις της Ιταλίας, του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο, της Νέας Υόρκης, του Τόκιο και της Μαδρίτης.




Ο καλλιτέχνης σχεδίασε επίσης διάφορες εσωτερικές λεπτομέρειες, για παράδειγμα, διακοσμητικά πάνελ για καμουφλάζ κινητήρων αλυσίδας. Οι ρεαλιστικοί πίνακές του βρίσκονται σε πολλές δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σύγχρονης ζωγραφικής.


- «Γεννήθηκα στη Βόρεια Αφρική, οι γονείς μου, Ιταλοί στην καταγωγή, ήταν από τους πρώτους εποίκους στο λιβυκό έδαφος. Από πολύ νωρίς άρχισα να ασχολούμαι με το κάρβουνο και τα κραγιόνια. Στους γονείς μου. «Η μακροχρόνια αρρώστια που με έπιασε, αναγκάζοντάς με να περνάω πολύ χρόνο στο κρεβάτι, γέννησε το πάθος για την ανάγνωση παραμυθιών και φανταστικών και μαγικών παιχνιδιών με τους νέους «φίλους» μου και μετά για την προσπάθεια να τα αναπαραστήσω με μολύβια και βαφές. ίσως όλα αυτά, ζεσταμένα από τον αδυσώπητο αφρικανικό ήλιο, να με ώθησαν στη ζωγραφική.



Σπούδασα καλές τέχνες στα ινστιτούτα τέχνης της Περούτζια και της Ρώμης, όπου είχα την τύχη να ζήσω στα νιάτα μου. Σύντομα άρχισα να εργάζομαι στην αρχαία πρωτεύουσα, που για μένα εκείνη την εποχή ήταν μια πραγματικά μυθική πόλη. Εργάστηκα ως συντηρητής, μαζί με τους καλύτερους τεχνίτες εκείνων των χρόνων, συμπεριλαμβανομένου του Pico Cellini, του πνευματικού μου μέντορα. Ήταν αυτός που με έμαθε να αγαπώ τη ζωγραφική και να θαυμάζω τους πίνακες των μεγάλων δασκάλων του παρελθόντος. Τα υπόλοιπα ήταν «αναπόφευκτα». Μπορούσα μόνο να διαλέξω τι να κάνω, γιατί με περιέβαλλαν και με εμπνέονταν συνεχώς τα έργα μεγάλων δασκάλων που ζούσαν στους δρόμους αυτής της αρχαίας πόλης: χρυσοχόοι, γλυπτές, επιπλοποιοί - οι καλύτεροι δάσκαλοι εκείνης της χαμένης εποχής.






















































































































Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19