Home » , » Andrei Belichenko - Ένας σύγχρονος Ρώσος εικαστικός καλλιτέχνης

Andrei Belichenko - Ένας σύγχρονος Ρώσος εικαστικός καλλιτέχνης

Written By mpen on 7.8.17 | 2:00 μ.μ.

 Οι οικογένειες Belichenko και Bukhtiyarova, οι οποίες είναι επίσης ζωγράφοι. Τα έργα αυτού του ζευγαριού είναι απίστευτα γλυκά και συγκινητικά, εκφράζοντας τη συμπόνια και τη στοργική φύση της σύνδεσής τους. Στην Καραγκάντα ​​του Καζακστάν, το 1974, γεννήθηκε ο Αντρέι Μπελιτσένκο ( Андрей Беличенко ). Η αποφοίτησή του από τη σχολή τέχνης ήταν το 1990.

 Ο Αντρέι παρακολούθησε μια ακαδημία τέχνης όπου, λόγω των δεξιοτήτων του,  μπόρεσε να αποφοιτήσει σε πέντε χρόνια σε αντίθεση με έξι. Οι πίνακές του φυλάσσονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Αγγλία και άλλα έθνη. Η τέχνη του αυτή τη στιγμή κερδίζει δημοτικότητα στις ΗΠΑ.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19