Home » , » Όμορφα κορίτσια ζωγραφισμένα από τον καλλιτέχνη Michael Mobius

Όμορφα κορίτσια ζωγραφισμένα από τον καλλιτέχνη Michael Mobius

Written By zone on 17.7.17 | 11:00 μ.μ.

 Ο Michael Moebius ήρθε στον κόσμο το 1968, στην πόλη Pirna της Γερμανίας. Έχοντας αναπτύξει την αγάπη για την τέχνη σε νεαρή ηλικία, η γελοιογραφία έγινε το πρώτο του πάθος.

Αλλά στην τότε κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία, πιο ρεαλιστικές επιδιώξεις ήταν η σειρά της ημέρας. Η τέχνη θα έπρεπε να τεθεί σε δεύτερη μοίρα ενώ επιδιώκονταν μια επίσημη εκπαίδευση και ο Μάικλ αποφάσισε να κάνει καριέρα στη μηχανική και τις κατασκευές. 
 Ήταν κατά τη διάρκεια μιας θητείας που εργαζόταν σε ένα παράλληλο πεδίο αρχιτεκτονικής εικονογράφησης που ο Michael συνάντησε ένα βιβλίο με τα pin-up του Alberto Vargas. Ένας νέος έρωτας ριζώθηκε και ο Μάικλ αποφάσισε ότι η εικονιστική τέχνη θα ήταν το έργο της ζωής του.
Άρχισε να σπουδάζει ζωγραφική στην ακαδημία τεχνών της Δρέσδης και το 1998 έκανε μια μεγάλη ανακάλυψη. Ήταν εκείνη τη στιγμή, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, που ο Μάικλ μπόρεσε να πάρει το δρόμο του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. 


Το ταλέντο του ως ζωγράφος και φωτογράφος φάνηκε εύκολα και γρήγορα έγινε το περιζήτητο αγαπημένο των συλλεκτών. Ο Michael έχει ήδη συμμετάσχει σε μεγάλες εκθέσεις σε όλες τις ΗΠΑ. Η συλλεκτική βάση και οι εκδότες του περιλαμβάνουν Playboy, Procter & Gamble, Laura Biagiotti, Vogue, Vanity Fair, Robb Report και άλλες γνωστές εταιρείες.












Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19