Home » , » Gabriele Pennacchioli -Ερωτευμένος με τα θηλυκά

Gabriele Pennacchioli -Ερωτευμένος με τα θηλυκά

Written By zone on 14.2.20 | 2:01 μ.μ.

Ο Gabriele Pennacchioli ( 1961 ) είναι Ιταλός σκιτσογράφος , animator και καλλιτέχνης ιστοριών .
Αποφοίτησε από τις Καλές Τέχνες και φοίτησε σε σχολή κινουμένων σχεδίων . Έκανε το ντεμπούτο του το 1980 ως σχεδιαστής του Diabolik , εναλλάσσοντας με τον Sergio Zaniboni στη δημιουργία με μολύβι των ιστοριών . 


Την ίδια περίοδο ήταν επίσης απασχολημένος με την Il Monello  και την Intrepido , καθώς και συνεργαζόμενος με το επιτελείο του Gianni Bono . Στη συνέχεια το όνομά του εμφανίζεται επίσης στο Il Giornalino , όπου εναλλάσσεται με τον Zaniboni στα σχέδια του Reporter Blues . 
Αφού φρόντισε για τη γραφική αναδιαμόρφωση του Intrepido , το 1988 μετακόμισε στο Corrier Boy και το 1990 στο Sergio Bonelli Editore για να ζωγραφίσει τον Dylan Dog και τον Martin Mystère 
Αυτές είναι οι τελευταίες του εμφανίσεις στα κόμικς: Ο Pennacchioli αποφασίζει να μετακομίσει στο Λονδίνο για να αφοσιωθεί στο animation σε ένα στούντιο που άνοιξε ο Steven Spielberg στα τέλη της δεκαετίας του '90, όπου συνεργάζεται στο Balto .
 Η νέα του δραστηριότητα τον οδήγησε να δουλέψει σε διάφορα στούντιο σε όλη την Ευρώπη: στο Μόναχο , για παράδειγμα, γύρισε τη μικρού μήκους ταινία The Shark and the Piano μαζί με τον Alessandro Carloni , ενώ ξανά στο Λονδίνο έκανε animation τον πρωταγωνιστή της ταινίας Sinbad 

Ο Gabriele Pennacchioli, γνωστός κυρίως για τη δουλειά του σε κινούμενα σχέδια και κόμικς, έχει επίσης εξερευνήσει τις καλές τέχνες, συμπεριλαμβανομένου του είδους της γυμνής τέχνης. Η γυμνή του τέχνη συχνά επιδεικνύει τις δεξιότητές του στην ανατομία, την κίνηση και την έκφραση, αντανακλώντας το υπόβαθρό του στα κινούμενα σχέδια και την αφήγηση.
Στην τέχνη του, η προσέγγιση του Pennacchioli στα γυμνά θέματα συνδυάζει τις κλασικές τεχνικές με μια σύγχρονη ευαισθησία. Το έργο του χαρακτηρίζει συνήθως δυναμικές πόζες και έντονη προσοχή στην ανθρώπινη μορφή, αποτυπώνοντας τόσο τη σωματικότητα όσο και τη συναισθηματική ουσία των θεμάτων του. Αυτός ο συνδυασμός κλασικών και σύγχρονων στοιχείων στη γυμνή του τέχνη δείχνει την ευελιξία του και τη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης ανατομίας.

Μετά από αυτή την παραγωγή στρατολογήθηκε από την Dreamworks , για την οποία εργάστηκε σε διεθνείς επιτυχίες όπως Kung Fu Panda , Shrek και How to Train Your Dragon
Ενώ η γυμνή τέχνη του μπορεί να μην είναι τόσο ευρέως αναγνωρισμένη όσο η συνεισφορά του στα κινούμενα σχέδια και τα κόμικς, προσθέτει μια άλλη διάσταση στο καλλιτεχνικό του ρεπερτόριο, αναδεικνύοντας την ικανότητά του να διασχίζει με ευκολία διαφορετικούς καλλιτεχνικούς κλάδους.














Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19