Home » , » EROTIC DRAWING BY PHIL HENDERSON

EROTIC DRAWING BY PHIL HENDERSON

Written By Dou²lis on 5.3.19 | 8:31 μ.μ.



 Ο Phil Henderson είναι ένας διάσημος pin-up καλλιτέχνης που είναι περισσότερο γνωστός για τις σειρές του "Extreme Curves" και "Phat Girls". Το έργο του επικεντρώνεται στις γεμάτες γυναίκες, παρεκκλίνοντας από την παραδοσιακή τέχνη του pin-up που συχνά εμφανίζει πιο αδύνατα μοντέλα. Η τέχνη του Henderson έχει κερδίσει σημαντική δημοτικότητα για τη ζωντανή, ρεαλιστική απεικόνιση των γυναικών με καμπύλες, τονίζοντας την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή τους.


Η υψηλή ποιότητα και η απόχρωση του έργου καλών τεχνών του - πορτρέτα, μελέτες, νεκρές ζωές, γυμνά. σε λάδια, ακρυλικά, παστέλ, μολύβι κλπ. --Μιλάει από μόνο του. Ο Χέντερσον εργάζεται στη ρεαλιστική παράδοση του Ρέμπραντ, του Καραβάτζιο, του Ζαν-Λεόν Ζερόμ και της Ινγκρ (από τους οποίους έμαθε να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει θέματα της Βόρειας Αφρικής), καθώς και των Ντομιέ και Τσαρλς Γουάιτ. όσο παραδοσιακό κι αν είναι το στυλ του, είναι εντελώς σύγχρονο. 















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19