Décolleté

Written By mpen on 7.7.23 | 7:11 π.μ.

 



Όταν οι πρώτες σεξουαλικές βόμβες της (τότε βωβής) ταινίας παρέσυραν τους συντρόφους τους στην οθόνη βγάζοντας μακριά, δαντελένια γάντια και δείχνοντας λίγο δέρμα, οι αγανακτισμένοι θεατές έφευγαν από τους κινηματογράφους ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Τότε ήταν απαράδεκτο να δείχνεις εσώρουχα ή γυμνό στην οθόνη.





Εσώρουχα στον πρωταγωνιστικό ρόλο


Από τότε οι καιροί και τα έθιμα έχουν αλλάξει και η γοητεία του κόσμου του κινηματογράφου με τις γυναίκες είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ. Από τους αισθησιακούς κορσέδες που φορούσε η Carrie Bradshaw στο « Sex and the City » μέχρι τις τούλινες φούστες μέχρι τα εσώρουχα που διαμορφώνουν την Bridget Jones - τα εσώρουχα παίζουν τον κύριο ρόλο στην ταινία. Στις ταινίες είναι το χαρακτηριστικό μας, το μυστικό μας όπλο ή απλώς ένα αναπόσπαστο μέρος του τρόπου ζωής μας. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το διάσημο look της Pamela Anderson στην παραλία στο « Baywatch » ή τα μαύρα, στενά κοστούμια Charlie's Angels κάνουν την Cameron Diaz, τη Lucy Liu και την Drew Barrymore απίστευτα επικίνδυνες, αλλά και σούπερ αισθησιακές.


Θυμάστε με τι χαρακτηρίζονταν οι Άγγελοι του Τσάρλι ; Κοστούμια στενά για το δέρμα ήταν τόσο δύσκολο να κρατήσουμε τα μάτια μας μακριά; Κι αυτό, αλλά πάνω απ' όλα ήταν, θάρρος, σεξουαλικό αποτέλεσμα και πολλή αυτοπεποίθηση. Εκτός αυτού, είχαν πάντα δίπλα τους έναν άλλον Άγγελο στον οποίο μπορούσαν να βασιστούν – girl power! Αυτό ακριβώς σας εύχεται η Obsessive φέτος – να είστε σούπερ πράκτορες κάθε μέρα! Και αν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε μια στολή σεξ για να πραγματοποιήσετε αυτό το σχέδιο, ξέρετε πού θα μας βρείτε ;) 

 

Η σκηνή όπου η Μπρίτζετ Τζόουνς φτάνει σε ένα οικογενειακό δείπνο ντυμένη σαν σέξι κουνελάκι δεν θα ήταν τόσο αστεία αν δεν ήταν, λοιπόν… για το σέξι κουνελάκι! Υπάρχουν πιθανώς μόνο μερικοί άλλοι χαρακτήρες που ήταν εξίσου αγαπητοί με αυτήν – λίγο ατημέλητη, αλλά σούπερ αστεία Μπρίτζετ με την οποία ο καθένας από εμάς μπορεί να σχετιστεί έστω και λίγο. Η Obsessive Bridget γράφει στο ημερολόγιό της φορώντας ζεστές παντόφλες, φανελένιες πιτζάμες, αλλά και… το εξαιρετικά σέξι σουτιέν Yassmyne . Ο Mark Darcy δεν θα μπορούσε να της αντισταθεί με ένα τέτοιο ρούχο! 


Μια πραγματική επανάσταση στα εσώρουχα επί της οθόνης έγινε από το Sex and the City . Από τα ρομαντικά δαντελένια σετ που φορούσε η Charlotte York με μεταξωτές ρόμπες , μέσα από αισθησιακούς κορσέδες από την πάντα έτοιμη για πειραματισμό Samantha Jones , μέχρι τα κομψά σουτιέν που η Carrie Bradshaw θα συνδύαζε τολμηρά με τις φούστες της

 

Lashy peignoir

Η Jennifer Lawrence εκπαιδεύτηκε στην τοξοβολία και γυμναζόταν τρεις φορές την ημέρα σε διάστημα τριών μηνών! Χάρη σε αυτό, μπόρεσε να δημιουργήσει τον χαρακτήρα ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους μαχητές της ποπ κουλτούρας. Για να δείξουμε τη γυναικεία δύναμή της, ντύσαμε το μοντέλο μας με το τολμηρό κορμάκι και δερμάτινο λουρί Stormea .  

Μαύρο αρκουδάκι

 Αν η Ούμα είχε αρνηθεί τον ρόλο της Μίας, πιθανότατα θα είχε κάνει το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα της, γιατί ήταν ακριβώς αυτός ο ρόλος που την έκανε το σεξ σύμβολο της δεκαετίας του '90 και τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε κάτω από το λευκό της πουκάμισο έκτοτε γίνει ένα σέξι πρότυπο.  

 Υποτίθεται ότι η Πάμελα κόντεψε να μην πετύχει τον πιο διάσημο ρόλο της, γιατί… ήταν πολύ όμορφη. Οι παραγωγοί φοβήθηκαν ότι θα έκλεβε όλη την προσοχή του κοινού. Φαίνεται ότι οι φόβοι τους αποδείχτηκαν σωστοί, γιατί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, η Πάμελα εξακολουθεί να προκαλεί πολλά συναισθήματα (ειδικά στο αντίθετο φύλο).


Το λευκό φόρεμα που επιδείκνυε ο χαρακτήρας της Μέριλιν Μονρό , που κατά λάθος στάθηκε πάνω από τις σχάρες του μετρό σε μια από τις σκηνές του The Seven Year Itch, έμεινε επίσης στην ιστορία. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές όλων των εποχών και ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα που έχουμε δει ποτέ στον κινηματογράφο. Προφανώς ο Joe DiMaggio , ο σύζυγος της Marilyn εκείνη την εποχή, ζήλευε απίστευτα τη σκηνή. Ίσως νόμιζε ότι αποκάλυψε πάρα πολλά, αλλά στην πραγματικότητα δεν αποκάλυψε τίποτα. Χάρη σε αυτό, η Marilyn έμεινε στην ιστορία, όπως και το φόρεμα: λευκό, με φαρδύ κάτω μέρος και βαθιά λαιμόκοψη, δεμένο στο λαιμό – εξακολουθεί να παραμένει το πιο διάσημο ρούχο που έχει εμφανιστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη, εμπνέοντας εκατομμύρια γυναίκες. 


Για πολλούς,  οι ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο σημαίνουν πολύ αίμα και σκοτεινό χιούμορ. Είναι δύσκολο να μην συμφωνήσεις, αλλά είναι επίσης δύσκολο να ξεχάσεις τους υπέροχους γυναικείους ρόλους που έκτοτε έγιναν κλασικοί της κινηματογραφικής ιστορίας.

Η εμβληματική κίτρινη φόρμα του Kill Bill  και  της Uma Thurman 


Η σκηνή ανάκρισης στο «Βασικό ένστικτο» και το ερώτημα αν  η Σάρον Στόουν  φοράει εσώρουχα σε αυτό παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια.

 


Η πιο αναγνωρίσιμη σκηνή από το κλασικό σινεμά των 90s, την ταινία American Beauty , είναι σίγουρα αυτή που είναι γεμάτη με κόκκινα ροδοπέταλα. Και παρόλο που αρχικά η ηθοποιός δεν φορούσε εσώρουχο, θέλαμε να ντύσουμε το μοντέλο μας Obsessive. Με καλά εφαρμοστά εσώρουχα – έναν κόκκινο κορσέ με στολισμό με δαντέλα, ένα απαλό στρινγκ και ασορτί κάλτσες – νιώθει ότι το απαλό ύφασμα είναι το δεύτερο δέρμα της.


 


Υπάρχουν ταινίες που δεν θα ήταν ίδιες χωρίς εσώρουχα. Τον Ιανουάριο, σας παρουσιάζουμε το όραμά μας για μια μεγάλη κινηματογραφική υπερπαραγωγή. Κυρίες και κύριοι εδώ έρχεται: Fifty Shades of Grey !


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19