Home » , » Daria Kropacheva's Paintings

Daria Kropacheva's Paintings

Written By zone on 17.4.22 | 1:00 μ.μ.

 

Η Daria Kropacheva είναι μια Μολδαβή σύγχρονη συμβολίστρια καλλιτέχνης από την Υπερδνειστερία. Η ικανότητα της Ντάρια να ζωγραφίζει διαπιστώθηκε όταν ήταν νήπιο. Σε ηλικία 17 ετών ζωγράφισε τους τοίχους μιας τοπικής εκκλησίας και συμπλήρωσε το εισόδημά της σχεδιάζοντας καρικατούρες και πορτρέτα. Τελειώνοντας το γυμνάσιο, αποφασίζει να πάει στο Κισινάου για να σπουδάσει ζωγραφική   στην Ακαδημία Μουσικής, Θεάτρου και Καλών Τεχνών. Μετακομίζει στη Ρώμη μετά την αποφοίτησή της από την ακαδημία, καθώς η ζήτηση για εργασία στη χώρα της είναι χαμηλή. Στη Ρώμη, βρήκε γρήγορη επιτυχία. οι τοπικές γκαλερί αναγνώρισαν την ικανότητά της και άρχισαν να παρουσιάζουν τη δουλειά της. Το έργο της είναι επηρεασμένο από Ιταλούς καλλιτέχνες της Αναγέννησης και  δημιουργεί επιδέξια κίνηση και ένταση. Τα θέματα των πινάκων της  είναι γεμάτα ζωή, αίσθηση αθανασίας και κρυμμένα μυστικά.



















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19