Carolyn Weltman

Written By zone on 30.7.24 | 1:00 μ.μ.




Η Carolyn Weltman, μια Βρετανίδα καλλιτέχνης που ζει στην Αμερική, εργάζεται με παραδοσιακές τεχνικές με τη μορφή σχεδίου και ζωγραφικής. Η Weltman χρησιμοποιεί κυρίως γυμνά μοντέλα για να σκιτσάρει και χρησιμοποιεί τόσο γυναικεία όσο και αντρικά μοντέλα.



















 Σε πολλά από τα έργα της η Weltman χρησιμοποιεί αυτή τη γραμμή που είναι βαθιά ριζωμένη στην κλασική παράδοση σκιτσογραφίας.

Υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ ή του παιχνιδιάρικου χαρακτήρα σε πολλά από τα έργα.






Υπάρχει μια άλλη πτυχή του έργου της Weltman που το κάνει ενδιαφέρουσα και σημαντική και αυτή είναι η έρευνα και η επακόλουθη απεικόνιση διαφόρων πτυχών του ερωτισμού. Το έργο της κάνει αναφορά στον ερωτισμό τόσο ρητά όσο και έμμεσα και μας δείχνει μερικούς από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι ζουν, βιώνουν και πειραματίζονται με τον ερωτισμό. Υπάρχουν πάρα πολλά για να δώσουμε παραδείγματα όλων, αλλά παρακάτω είναι μια επιλογή από μερικά.


Οι απεικονίσεις του Weltman των ερωτευμένων ετεροφυλόφιλων και ομοφυλόφιλων ζευγαριών μετά τη συνουσία δείχνουν τις τρυφερές στιγμές μετά τη σωματική αγάπη, όταν απολαμβάνουμε τη λάμψη των ερωτογενών αισθήσεων.
















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19