Home » , » Χοντρές ερωτικές γρέτζω

Χοντρές ερωτικές γρέτζω

Written By mpen on 28.7.24 | 5:00 μ.μ.

 Ενδιαφέρουσα συλλογή από πρωτότυπα σχέδια από έναν άγνωστο καλλιτέχνη, ο οποίος εδώ αφιερώνεται στον ηδονικό κόσμο των γυναικών με ερωτικά μοτίβα. Με τίτλο «Χοντρές γυναίκες» .

Σε παστέλ τόνους, σε έντονο κόκκινο και μπλε ή σε έντονες ασπρόμαυρες αντιθέσεις - είναι πάντα ο ζωτικός και εκτεταμένος αισθησιασμός των αρκετά ογκωδών γυναικών που ο καλλιτέχνης αποτυπώνει στα σχέδιά του με ευθυμία, αναιδή αμεσότητα και αγάπη. Εκτός από τη σωματική υπεροχή του αγαπημένου της, ο άντρας στο ερωτικό ιντερμέδιο, γονατισμένος στο πάτωμα ή σφηνωμένος ανάμεσα στους μηρούς του αγαπημένου της, εμφανίζεται συχνά υποταγμένος και ίσως και λίγο φοβισμένος.

Παρά τους διαφορετικούς τύπους έκθεσης, δεν είναι ποτέ μια αποκαλυπτική αναπαράσταση της πληθωρικής θηλυκότητας που εμφανίζεται, αλλά μάλλον ένας επιπόλαιος και αισθησιακός φόρος τιμής σε αυτήν. 

















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19