Home » » Το μαγιό που θα σώσει το περιβάλλον

Το μαγιό που θα σώσει το περιβάλλον

Written By zone on 14.6.16 | 5:59 π.μ.


Η μόδα της παραλίας γίνεται... οικολογική

Το παλιό μαγιό σας ξεχείλωσε, ξεθώριασε, το βαρεθήκατε, σε κάθε περίπτωση, θέλετε να το αντικαταστήσετε επιτέλους! Εάν όμως το πετάξετε, θα επιβαρύνετε τον πλανήτη με άλλο ένα σκουπίδι που θα χρειαστεί εκατοντάδες χρόνια για να αποσυντεθεί. Βλέπετε, τα περισσότερα μαγιό είναι κατασκευασμένα από νάιλον.

Τη λύση δίνει η σχεδιάστρια Linda Loudermilk, η οποία κατασκεύασε το πρώτο βιοδιασπώμενο μαγιό! Ναι, εκ πρώτης όψεως μοιάζει με σακούλα για τα σκουπίδια, όμως είναι αρκετά σέξι και μπορεί να βοηθήσει – έστω και απειροελάχιστα – στη… σωτηρία του περιβάλλοντος!

Το μαγιό είναι από βιοδιασπώμενο υλικό, το οποίο αποσυντίθεται μέσα σε 180 ημέρες. Μην φοβάστε! Δεν υπάρχει περίπτωση να λιώσει ενώ θα το φοράτε! Η διαδικασία της αποσύνθεσης αρχίζει μόνο εφόσον θάψετε το μαγιό στο χώμα. Η σχεδιάστρια υπόσχεται ότι η τιμή του θα είναι τέτοια, ώστε να μην λυπηθείτε καθόλου όταν φθάσει η ώρα να το αποχωριστείτε. Ούτως ή άλλως, ο σκοπός είναι ιερός!


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19