Home » , » Philippe “Zep” Chappuis

Philippe “Zep” Chappuis

Written By Dou²lis on 27.5.18 | 9:30 μ.μ.

 

Ο Philippe Chappuis, περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμό του "Zep", είναι ένας διάσημος Ελβετός δημιουργός κόμικς. Γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου 1967, στο Onex, ένα προάστιο της Γενεύης, ο Zep είναι πιο διάσημος για τη σειρά κόμικ "Titeuf", η οποία εξιστορεί τις χιουμοριστικές και συχνά συγκινητικές περιπέτειες ενός νεαρού αγοριού που ονομάζεται Titeuf.

Δημιούργησε επίσης ένα αξιοσημείωτο graphic novel με τίτλο "Esmera", το οποίο είναι μια απόκλιση από τη διάσημη σειρά του "Titeuf". Το "Esmera" είναι ένα graphic novel που αναδεικνύει την ευελιξία και την ικανότητα του Zep να χειρίζεται διαφορετικά θέματα και στυλ. Σε αντίθεση με τον χιουμοριστικό και ανάλαφρο τόνο του «Titeuf», το «Esmera» εμβαθύνει σε πιο ερωτικά και πιο ενήλικα θέματα. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την Εσμέρα, μια γυναίκα που κάνει μια φαινομενικά συνηθισμένη ζωή, αλλά κρύβει βαθιά μυστικά και ερωτικούς πόθους.















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19