Kuro

Written By Dou²lis on 10.3.21 | 4:22 π.μ.


 Είναι ο Kuro και είναι εθισμένος στο screenprint με έδρα την Ανκόνα - Ιταλία.
Όλα τα έργα τέχνης, οι αφίσες και οι συλλογές  έχουν σχεδιαστεί και τυπωθεί στο χέρι . Τα σχέδια γίνονται στο χέρι  με τον παλιό τρόπο.
Κάνει συνεργασίες με ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες.
Kuro είναι μια εταιρεία screenprinting με έδρα την Ανκόνα της Ιταλίας. Ειδικεύεται στη δημιουργία υψηλής ποιότητας εκτυπώσεων και έχει αναγνωριστεί για την καλλιτεχνική της προσέγγιση και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ακολουθούν μερικά στοιχεία για την Kuro:

Εξειδίκευση σε Screenprinting: Η Kuro προσφέρει υπηρεσίες screenprinting, δηλαδή εκτυπώσεις μεταξοτυπίας. Αυτή η μέθοδος εκτύπωσης είναι γνωστή για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των αποτελεσμάτων της, ιδιαίτερα σε υφάσματα και χαρτί.

Καλλιτεχνική Προσέγγιση: Η Kuro διακρίνεται για την καλλιτεχνική προσέγγιση στις εκτυπώσεις της. Συνεργάζεται συχνά με καλλιτέχνες και designers για τη δημιουργία μοναδικών έργων τέχνης, πόστερ, t-shirts και άλλων αντικειμένων.

Προσαρμοσμένες Παραγγελίες: Η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμοσμένων παραγγελιών, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικά κομμάτια που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Περιβαλλοντική Συνείδηση: Πολλές screenprinting εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Kuro, δίνουν έμφαση στη χρήση οικολογικών μελανιών και υλικών, καθώς και στις πρακτικές βιώσιμης παραγωγής.

Τοποθεσία και Πρόσβαση: Βρισκόμενη στην Ανκόνα, η Kuro εξυπηρετεί τόσο την τοπική αγορά όσο και διεθνείς πελάτες, προσφέροντας τις υπηρεσίες της μέσω φυσικών καταστημάτων και online παραγγελιών.

Η Kuro αποτελεί παράδειγμα μιας σύγχρονης επιχείρησης που συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες αισθητικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δείτε τα έργα τους, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή τα κοινωνικά δίκτυα όπου προβάλλουν τις τελευταίες δημιουργίες τους.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19