Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Η χουφτα κ τα 5 ορφανα εκσυγχρονιζονται

Η χουφτα κ τα 5 ορφανα εκσυγχρονιζονται

Written By zone on 28.4.24 | 8:15 π.μ.

Σε μια χούφτα όλος ο κοσμος....ΩΩωωω θα μας πριστει το ριπαπα


H τεχνητή νοημοσύνη “τρυπώνει” στη σεξεργασία ενώ η εικονική πραγματικότητα “απειλεί” τη βιομηχανία του πορνό. Πόσο εθιστικές είναι οι “ψηφιακές αγκαλιές”;


«Γεια σου, είμαι η Kokeshi, η πρώτη διαδραστική κούκλα του σεξ που μπορείς να επισκεφτείς στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Ετοιμάσου για μία νέα περιπέτεια. Φόρεσε τα VR γυαλιά σου και πλησίασε». Με σχεδόν ανθρώπινη φωνή αλλά και εμφάνιση η Kokeshi καλωσορίζει στο Cybrothel, τον πρώτο οίκο ανοχής στον κόσμο που χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, όποιον επιθυμεί να βιώσει μαζί της μία πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία μέσω εικονικής πραγματικότητας.


Ο καινοτόμος οίκος ανοχής, που εδρεύει στο Βερολίνο, υπόσχεται στους πελάτες του “ποικιλία μοντέλων τελευταίας γενιάς” προκειμένου να εκπληρώσουν οποιαδήποτε ερωτική φαντασίωσή τους, να διευρύνουν τα σεξουαλικά τους όρια αλλά και να απαλλαχθούν από τις τύψεις αν θέλουν να εξερευνήσουν νέα ερωτικά μονοπάτια με κάποιον “άλλον” πέρα από τον/η σύντροφό τους.


«Κάθε μία από τις ερωτικές μας κούκλες έχει τη δική της προσωπικότητα, το δικό της back story, και μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί τους σε πραγματικό χρόνο καθώς αλληλεπιδράτε», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών του Cybrothel.


Παράλληλα, η επιχείρηση εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια προτρέποντας του πελάτες της να αφήσουν στην “είσοδο” τα ταμπού και τις προκαταλήψεις τους και να πειραματιστούν κάνοντας πράξη τις πιο μύχιες ερωτικές επιθυμίες τους.


“ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ” ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ;

Αν και μοναδικό στο είδος του, το Cybrothel αποδεικνύει πως η αναδυόμενη ΑΙ τεχνολογία όχι μόνο βρίσκει τη θέση της στο “αρχαιότερο επάγγελμα” αλλά ενδέχεται να μεταβάλλει και τις ισορροπίες του κλάδου.

Στη βιομηχανία του πορνό, οι ψηφιακοί πορνοστάρ έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και αντικαθιστούν τους ανθρώπους προκειμένου οι λάτρεις της ΑΙ πορνογραφίας να καταναλώνουν το περιεχόμενο που τους ικανοποιεί. Επίσης, οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου ενηλίκων έχουν ενσωματώσει εδώ και κάποια χρόνια στις κατηγορίες τους το λεγόμενο “VR POV Porn”, το οποίο σε αρκετά δημοφιλή sites έχει “σκαρφαλώσει” στις κορυφαίες επιλογές των επισκεπτών. Τα βίντεο που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να αποκτήσει την οπτική του ενός εκ των δύο πορνοστάρ, και άρα τον “τοποθετούν” στην ερωτική πράξη, φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας. Για τους ακόμα πιο επιλεκτικούς, που αναζητούν μεγαλύτερη γκάμα βίντεο του συγκεκριμένου είδους πορνογραφίας, υπάρχουν ξεχωριστές πλατφόρμες, αποκλειστικά αφιερωμένες στο VR πορνό.

Ωστόσο, αυτή η τεχνολογική επανάσταση εγείρει πολλά ερωτήματα και ηθικές προκλήσεις. Ένα από αυτά είναι κατά πόσο η ΑΙ και τα παράγωγά της απειλούν τους εργαζόμενους/ες στη βιομηχανία του πορνό αλλά και τα εκδιδόμενα πρόσωπα.


«Εγώ είμαι υπέρ της ρομαντικής πλευράς της ζωής. Για να λέγεσαι άνθρωπος και όχι δίποδο σημαίνει ότι πρέπει να έχεις συναίσθημα και αρετές. Ο ερχομός της τεχνητής νοημοσύνηση στο επάγγελμα θα στερούσε τη φυσική επαφή και τον ρομαντισμό. Χάνεται η ουσία του επαγγέλματος», λέει στο NEWS 24/7 η Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, Έλλη Κανελοπούλου.


Ερωτηθείσα κατά πόσο τα εκδιδόμενα άτομα στην χώρα μας θα “καλωσόριζαν” ένα εγχείρημα ανάλογο του Cybrothel, η κ. Κανελοπούλου απαντά ότι “δεν θα το καλοδεχόντουσαν. Δεν είναι μόνο η έλλειψη θέσεων εργασίας που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και η έλλειψη επαφής, η απομόνωση. Να κλειστούμε δηλαδή όλοι σε ένα κουτί; Όχι, ανεπίτρεπτο”.

news247

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19