Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο

Η Χαρρουλα(repost)

Written By MOUS on Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 | 7:42 π.μ.

Στα 23 μου νοικιασα ενα διαμερισματακι σε μια μικρη πολυκατοικια διπλα απο μια δασοδη περιοχη. Δυο τα ειχαν ατομα που κατοικουσαν εξωτερικο και ερχωνταν μονο διακοπες. Στον δευτερο οροφο οπου κατοικουσα διεμενε ενα ζευγαρι. Ο αντρας ηταν στα 29 και η γυναικα του στα 25. Ο αντρας ηταν μανιακος με τις εκδρομες.Κατι που δεν αρεσε στην γυναικα του και αρκετες φορες τους ακουσα να συζητανε εντονα γι'αυτο το θεμα. Μαλιστα οπως προσεξα δεν ηταν λιγες οι φορες που την αφηννε μοναχη και απουσιαζε πολλες ωρες ακομα και Σαββατοκυριακα ολοκληρα με αλλους σε εκδρομες. 

Η Χαρουλλα σαν γυναικα ητανε πολυ συμπαθητικη με ολο καμπυλες σωμα. Δεν ηταν καμια κουκλα αλλα φαινωτανε σεξουλιαρικο θηλυκο. Μιλουσαμε αλλα ηταν πολυ συγκρατημενη μαζι μου της πρωτες βδομαδες μεχρι που ενα Σαββατο μεσημερι που ο αντρας της εφυγε δεν ειχαμε καν ανταλλαξη πολλες κουβεντες. Συναντηθηκαμε εξω στον διαδρομο οταν επεστρεψα απο το σουπερμαρκετ με ψωνια. Συσταριζε το διαμερισμα της,ειχε ανοικτη την πορτα μια και το σκουπιζε κιολας. Ανταλλαξαμε λιγες κουβεντες και την ρωτησα αν ηταν σπιτι ο αντρας της. Αναστεναζωντας μου ειπε οτι ειχε παει εκδρομη με την παρεα του και θα επεστρεφε την αλλη μερα. 

Την ρωτησα γιατι δεν πηγε μαζι του μια και αρχες καλοκαιριου ηταν τελειος ο καιρος για εκδρομη . Οχι ουτε γι'αστειο δεν μου αρεση"τονισε. Τι να της ελεγα μια και δεν ηθελε; Τιποτα αλλο. Ετσι αυθορμητα της ειπα οτι ειχα αγοραση χοιρινες μπριζολες να κανω στην σχαρα και την προσκαλεσα να φαμε μαζι. Διστασε λιγο και προτινε να φτιαξη εκεινη της μπριζολες να φαμε στο διαμερισματακι της. Δεχτεικα ενω μεχρι να της ετοιμαση εκανα ενα ντουσακι στο διαμερισματακι μου.. Πηρα μαζι μου ενα μπουκκαλι καλο κρασι που ειχα και βρεθηκαμε μαζι στο τραπεζι λιγα λεπτα μετα τρωγωντας και πινωντας μαζι κρασακι. Ηπιε δυο ποτηρακια κρασακι παγωμενο και προσεξα αμεσως την εξαψη στο προσωπο της ενω μιλουσε ποιο ελευθερα μετα που ηπιε τα 2 ποτηρακια. Οταν σηκωθηκαμε την βοηθησα να τα καθαριση κατι που της αρεσε πολυ και αναστεναζωντας μου ειπε οτι ο αντρας της ουτε ποτηρι δεν σηκωννε απο το τραπεζι. 

Ηπιαμε μετα το καφεδακι μας συζητωντας διαφορα θεματα. "Τακη δεν εχεις κοπελλα"με ρωτησε. "Οχι τιποτα αυτη την εποχη"ειπα. "Εισαι πολυ συμπαθητικο παιδι,νοικοκυρης φαινεσε απ'οτι προσεξα." συνεχισε. "Ζω μονος απο τα 18 μου ετσι εμαθα να κανω τα παντα μονος"απαντησα. Ειχε παει 3 η ωρα οταν σηκωθεικα για να την αφησω μονη να ξεκουραστη αν ηθελε. Σηκωθεικε και μου ειπε οτι ηταν πολυ ευχαριστη η παρεα μου. 

Οταν εφτασα στην πορτα ηταν κοντα μου. Την κοιταξα πριν ανοιξω την πορτα. "Χαρουλλα εισαι πολυ ελκυστικη γυναικα"ειπα κοιταζωντας την στα ματια. Δαγκωσε τα χειλια της. Γαμωτοσ κεφτικα η τυχη βοηθα τους τολμηρους ετσι απλωσα το χερι μου και περνωντας την απο το χερι την τραβηξα κοντα μου. Την αγκαλιασα ενω αμεσως αρχισα να την φιλω στο προσωπο στα χειλια λεγωντας της αναμεσα στα φιλια οτι μου αρεσε. Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε αφεθη στην αγκαλια μου ανταποδιδωντας τα φιλια μου ενω τα χερια της τυλιχτικαν γυρω μου. Η φορμα μου στητη πιεζωτανε στο κορμι της οποτε με τραβηξε μαζι της και ενω φιλιωμαστε καταληξαμε στο δωματιο της οπου αρχισε να ξεσκονιζει ο ενας μετα τον αλλον. Οταν καταλαβα τις ορεξεις της αρχισα να τριβω τη μια ενω γιαλιζα τη αλλη. Βογκουσε στεναζε ενω ειχε αφεθη στους φοβους ης. 

Συντομα την ειχα κερδισει και κοιταζα με ποθο το μπρικι στο νεροχυτη της. "Εχεις καλη φορμα"στεναξε οταν εσπρωξα κατω τα ρολα της και εμεινε αναυδη. Πηρε αμεσως την φορμα μου στο χερι της απλα χαιδευωντας την απο πανω μεχρι κατω ζυγιζωντας το κορδονακι μου στην παλαμη της. Δεν ειμουν αδρανης ολη αυτη την ωρα που χαιδευε την φορμα μου. Το χερι μου ηταν μεσα στην αποθηκη της που μισανοιξε και εψαχνε το φαρασι της. Τα δακτυλα μου γεμισαν απο τα υγρα που ερεαν αφθονα απο το σφουγγαρι του μπανιου της. Συνεχως βογκουσε και στεναζε.

 Με τραβηξε κατω στο στρωμα και βρεθηκα απανω της. "Ελα θελω φορμαααααααα ελαααααααα"γρυλλισε με βραχνη φωνη ξαναμμενη. "Γαμωτο τη πατησα"στεναξα. "Περνω χαππι ελα μην ανησυχας."ειπε με λαγνα φωνη. Πω πω πω πω.Γαμωτο δεν ειχα παρη θηλυκο παντρεμενο και η φορμα μου κερδισε ενα ποντο σε μηκος απο την ορεξη εκεινες της στιγμες. Σπρωχνω την φορμα μου στα λαδωμενα χερια της και μετα αποτομα μεσα στη σκαφη. "Ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,φορμααααααααααααααααααααααα"ξεφωνισε οταν της σκουπισα ολο τον διαδρομο. Αμεσως αρχισε να κινα τη μεση της απανω μου ενω εγω τρομπαρα τη τουαλετα με δυναμη. Ηξερα οτι δεν θα αντεχα πολυ ωρα αλλα και εκεινη ηταν παρα πολυ καθαρη και σιγουρα θα το γιαλιζε το σπιτι. Χουφτωσα τα στρογγυλα σκαμπο της μαλαζωντας τα τριβωντας με το ενα δακτυλο κατι επιμονες βρωμιες κανωντας τα να στριφογυριζουν σαν φιδι απο κατω μου ενω ετριβα. Το σπιτι της ειχε γινη κολαση καθαριοτητας. 

Το μπρικι με το καφε αρχισε να κοχλαζη ετοιμο να εκτοξευτη στο φλυτζανι της. "Τακηηηηηηηηηηηηηηηηη τι καφες ειναι αυτος"ξεφωνισε. Την προσεχα με τα ματια μου χωρις σταματημω εκεινες της στιγμες. "Ελα ελα φορμααααααααααα μου πιες,πιες το καφε σου ελα Χαρουλλα μου πιεεεεεεεεε"την παροτρυνα με βραχνη φωνη. "Τωρααααααααααα,τωραααααααααααααααααααα,αχχχχχχχχχχχχχχ πινωωωωωωωωωωωωωωωω"ξεφωνισε ενω το σπιτι της αστε πως εγινε.Υφαιστειο σε εκρηξη ενω θηλαζε την δαχτυλο μου. "Χαρουλλαααααααααααααα νοικοκυρραααα μου,τωρααααααααα τωρααααααααα ερχομαι μαζι σου"ξεφωνισα οταν της την καρφωσα με δυναμη τη κορνιζα στο τοιχο της. Τα ιδρωμενα κορμια μας πιεζωνταν μαζι ενω κολαγαμε και αναστεναζαμε απο τη κουραση. 

Οταν τελιωσαμε με κρατησε για λιγο σφικτα στο κορμι της πριν χαλαρωση και τραβωντας εξω την φορμα μου εγυρα στο πλαι της στο στρωμα. Μειναμε κανα δυο λεπτα σιωπιλοι πριν κολληση ξανα απανω μου και αρχισουμε τα πλενουμε. "Δεν παμε να κανουμε ενα ντουσακι;"Προτινε και μαζι καταληξαμε στο ντους οπου αναμεσα στο ξεπλυμμα φιλιωμασε και συχρονως καθαριζαμε τα χαλια. Αφου στεγνωσαμε τα χαλια καταληξαμε ξανα στο στρωμα που το γυρισαμε αναποδα κατι που δεν ειχε κανει με τον αντρα της. 

Εκανε την φορμα μου καγκελλο αν και καταλαβα οτι δεν ηταν και καλη στο τιναγμα και παραδεχτηκε οτι ελαχιστες φορες ειχε βαλει σιδερο στον αντρα της. Της πηρα σοκολατα μετα φρεσκαρε την φορμα μου . Κινιωτανε με παθος συγιριζοντας την φορμα μου αρκετη ωρα και εφτασε δυο φορες σ'αυτη την σταση ενω εγω δεν ειμουν καθολου αδρανης μια και ειχα καποιον αλλο ποθο. Ολη την ωρα λαδωννα με τα υγρα της την τραπεζαρια της σπρωχνωντας τις καρεκλες μεσα. Δεν ειπε τιποτα απλα στεναζε και βογκουσε. 

Οταν περασε η ωρα της ειπα οτι ηθελα να την παρω απο πισω απο τη γειτονια που ειχε ενα μπαρακι και στεναζωντας μου ειπε οτι δεν ειχε αφηση τον αντρα της να την παρη απο πισω στο μπαρ ποτε. Την αρχισα στα γλυκολογα λεγωντας της να δοκιμασουμε και αν δεν της αρεσε της εδωσα τον λογο μου οτι θα σταματουσα. Την ρωτησα αν ειχε καμια κρεμα και εφερε ενα τζιελλυ που ηταν οτι καλυτερο για να λαμψουν τα επιπλα της. Αναστεναζε ξαπλωμενη προυμηττα ενω λαδωννα καλα τις κλειδαριες του σπιτιου. Οταν εσπρωξα την πορτα στην θεση της σφιχτικε λιγακη αλλα οταν εγυρα απανω της μουρμουριζωντας της οτι δεν θα ξανατριξει ποτε χαλαρωσε και εσπρωξα μεσα. 

Πω πω πω πω. Το μανταλο γλυστρισε ποιο ευκολα απ'οτι περιμενα μεσα στη θεση του σαν να βογκουσε εντονα. Εγυρα απανω της μουρμουριζωντας της οτι ηταν στενος ο θερμος και δεν χωραγε πολυ καφε και την ρωτησα αν ηθελε να σταματησω. Στεναζωντας εσπρωξε το φλυτζανι της πισω και το γαλα επεσε στο πατωμα. Ηταν σημαδι οτι δεν ηθελε αλλο καφε. Οταν τραβηχτηκα απο μεσα απο τη κουζινα σηκωθεικε και ετρεξε στην τουαλεττα οπου την ακουσα να καθαριζει τα παντα απο την μπανιερα μεχρι τα πλακακια της ενω αναστεναζε βαθυα. Εκανε ντους οταν μηκα μεσα και με κοιταζε με θολο βλεμμα.Βλεμμα νοικοκυρας γυναικας. Εκανα ντουσακι και μετα ειμαστε καθισμενοι πινωντας κατι δροσιστικο στο σαλονακι. 

Νυσταζε και την αφησα να παει για υπνο ενω και εγω πηγα και κοιμηθηκα ενα δυορο. Το βραδυ ειμαστε μαζι παλι. Φαγαμε μαζι και καταληξαμε στο στρωμα της οπου για ωρες αλλαζαμε τα σεντονια. Εχυσα 4 φορες τα βρωμονερα και μια ποτισα τα φυτα της πριν αποκαμωμενοι χωρισουμε. Ο δεσμος μας καλα κρατει εναμισυ χρονο τωρα. Ο αντρας της στον υπνο του ζη στον κοσμο του ενω καθαριζουμε με την γυναικα του που ειναι και εγκυος 3 μηνων τωρα. Εχει πλακα να θελετε να σας πω και ποιου ειναι το παιδι; Δεν ξερω δεν μου εχει πη. Χαμογελα αινιγματικα οποτε ρωτησω. .
Share this article :

1 σχόλιο :



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19