Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Μπριζόλα και Πεολειχία

Μπριζόλα και Πεολειχία

Written By MOUS on Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 | 8:55 π.μ.

Πώς καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Η 14η Μαρτίου δεν είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Είναι η ημέρα που γεννήθηκε ο Αϊνστάιν και η πιο ανδρική ημέρα του κόσμου

Ίσως ξέρετε ότι σαν σήμερα 14 Μαρτίου γεννήθηκαν μερικοί αξιοσημείωτοι άνδρες, όπως ο Άλμπερτ Άινσταιν, ο Μάικλ Κέιν και ο Μπίλι Κρίσταλ. Ξέρατε όμως ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε δύο από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των ανδρών; Την κατανάλωση μπριζόλας και την πεολειχία.
Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας (Steak and Blow Job Day) είναι γεγονός, τουλάχιστον στο διαδίκτυο όπου διαθέτει επίσημη ιστοσελίδα officialsteakandblowjobday.comσελίδα στο Facebookπου ξεπερνά τα 110.000 like και λογαριασμό στο Twitter που πλησιάζει τους 3000 followers.
Πώς ξεκίνησε; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, κάποιοι λένε πως καθιερώθηκε το 269 Μ.Χ. από τον εξάδελφο του Αγίου Βαλεντίνου.
Όσο σημαντική είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τις γυναίκες, τόσο σημαντική είναι η Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας για τους άνδρες. Ειδικά αν στις 14 Φεβρουαρίου έκανες κάτι ρομαντικό για το κορίτσι σου, σήμερα είναι η ημέρα να στο ξεπληρώσει.
Οι κανόνες
Το κόνσεπτ είναι πάρα πολύ απλό. Απαγορεύονται αυστηρά λουλούδια, δώρα, ραβασάκια και ρομαντικές κάρτες.
Το μόνο που πρέπει να κάνει το κορίτσι είναι να μαγειρέψει μία μεγάλη μπριζόλα για το αγόρι και να τιμήσει το δεύτερο σημαντικό πράγμα της ημέρας πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά το φαγητό.
Το μόνο που πρέπει να κάνει το αγόρι είναι τις προηγούμενες ημέρες να αποφύγει να καταναλώσει τροφές που δημιουργούν άσχημες μυρωδιές, όπως σπαράγγια, κρεμμύδια και κόκκινο κρέας. Καφές, τσιγάρο και αλκοόλ επίσης απαγορεύονται σε αντίθεση με τη μέντα το λεμόνι και τα φρούτα που συνίστανται ανεπιφύλακτα.
Ο (άλλος) καλός σκοπός
Φέτος, το officialsteakandblowjobday.com υποστηρίζει το Coppafeel®, έναν οργανισμό για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του στήθους. Μπορείς να μπει και να κάνεις μια δωρεά, ένεκα της ημέρας.
Εκεί θα βρεις επίσης ένα How To Video σε περίπτωση που χρειάζεσαι έμπνευση για το πως θα το γιορτάσεις σήμερα.



news247
Share this article :

1 σχόλιο :



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19