Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » Τωρα κλαιν ολα τα αλανια

Τωρα κλαιν ολα τα αλανια

Written By Calecafe on Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 | 5:34 π.μ.

Η ζωή θα συνεχιζόταν κανονικά για τον ιδιοκτήτη μιας μονοκατοικίας στο Haarlem της Ολλανδίας, ο οποίος είχε...αφιερώσει ένα μέρος του σπιτιού του σε χώρο καλλιέργειας κάνναβης.
Δεν υπολόγιζε όμως το χιόνι!
Τις προηγούμενες ημέρες η χιονόπτωση στην περιοχή ήταν διαρκής με αποτέλεσμα οι στέγες των σπιτιών να έχουν καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα χιονιού. Όχι όλεw όμως.
Αστυνομικοί παρατήρησαν πως η στέγη ενός σπιτιού ήταν «ανέπαφη» από το χιόνι, αποτελώντας μοναδική εξαίρεση στη των σπιτιών που είναι «κολλημένα» το ένα δίπλα στο άλλο.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, όχι μόνο τράβήξαν φωτογραφία αλλά την τουίταραν με την εξής επισήμανση: Κοιτάξτε τις στέγες στην περιοχή σας. Δεν υπάρχει χιόνι; Πιθανότατα κάνναβη.
Αυτό που είχε συμβεί, ήταν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού καλλιεργούσε την κάνναβη στη σοφίτα και εξαιτίας του κρύου είχε ανάψει τις ειδικές λάμπες προκειμένου να μην καταστραφεί η καλλιέργεια. Το αποτέλεσμα ήταν, η θερμότητα που εξέπεμπαν να λιώνει το χιόνι στην στέγη...
Σημειώνεται πως στην Ολλανδία η κάνναβη είναι νόμιμη, αλλά η κυβέρνηση επιτρέπει την καλλιέργεια έως πέντε φυτών και η κατοχή μόνο πέντε γραμμαρίων τη φορά.
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19