Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Γυναικαρες

Γυναικαρες

Written By zone on Σάββατο 31 Μαΐου 2014 | 5:47 μ.μ.

Σιγα και μην το βαλουν κατω.
Πιο γυναικες απο ολες τις γυναικες,σεξυ αγριογατες και παντα νικητριες

Η γυναικα μπορει να παραμενει σεξυ με
ενα στηθος ή και χωρις καθολου στηθος

Φινλανδοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μια εκπληκτική σειρά από μαγιό ειδικά για τις γυναίκες που έχουν χάσει ένα στήθος από καρκίνο του μαστού.

Φινλανδική σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μια εκπληκτική σειρά από μαγιό ειδικά για τις γυναίκες που έχουν χάσει ένα στήθος από καρκίνο του μαστού.
Pinja Valja / μονοκίνι

Αυτά τα monokinis είναι το πνευματικό τέκνο της Ελίνας Halttunen, μια γυναίκα με "ένα στήθος και ένα πάθος για κολύμπι».

Αυτά monokinis είναι το πνευματικό τέκνο της Ελίνας Halttunen, μια γυναίκα με "ένα στήθος και ένα πάθος για κολύμπι».
Pinja Valja / μονοκίνι
"Έχοντας μόνο το ένα στήθος έκανε την εύρεση μπικίνι δύσκολη. Γι 'αυτό διαμόρφωσε τη δική της σειρά μονοκίνι, "Halttunen λέει στην ιστοσελίδα μονοκίνι 2.0 ."Σκέφτηκα ότι ίσως θα ήταν και άλλοι εκεί έξω σαν εμένα, οι γυναίκες που ήθελαν μαγιό που δεν θα τους κάνει να αισθάνονται ότι τους έλειπε ο μαστος."

Haltunnen ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη φινλανδική δίδυμο τέχνης Tärähtäneet Ammat ("Nutty Tarts») για να δημιουργήσει το μονοκίνι 2.0 εύρος μαγιό.
Pinja Valja / μονοκίνι

«Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορείτε να είναι ολόκληρα, όμορφη και σέξι ακόμη και με μόνο το ένα στήθος ή χωρίς το στήθος σε όλα."
Pinja Valja / μονοκίνι

Τα μοντέλα είναι όλες οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή μετά από τον καρκίνο του μαστού. Ήρθαν σε επαφή με την ομάδα σε απευθείας σύνδεση.

Τα μοντέλα είναι όλες οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή μετά από τον καρκίνο του μαστού.  Ήρθαν σε επαφή με την ομάδα μετά από να δει την αρχική φωτογραφίες των προϊόντων σε απευθείας σύνδεση.
Pinja Valja / μονοκίνι

Αυτές οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Η ομάδα έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία crowdfunding, σύντομα να αναλάβει το έργο ακόμη περισσότερο.

Αυτές οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία.  Η ομάδα είναι μία πρωτοβουλία crowdfunding σύντομα να αναλάβει το έργο ακόμη περισσότερο.
Pinja Valja / μονοκίνι

πηγη
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19