Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο

ΠΟΥΤΑΝΑ

Written By zone on Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 | 12:40 μ.μ.



Πουτάνα, η. (Homo Putanus). Δημοτική προσφώνηση ανθρωπίνου είδους Homo που συντροφεύει σποραδικά τους Homo Sapiens. Κατά κάποιους είναι τα μοναδικά ζωντανά πλάσματα με τα οποία οι άντρες μπορούν να έχουν σοβαρές σχέσεις.
Homo Putanus των σπηλαίων (National Geographic)
Ουδέτερο: το Πούτανο, Πουτανίδιο, Μπουτανίδιο,
Μπορνίδιο, Τσόλι. Αρσενικό: Μπούτανος, Πουτανιστής, Ιερόδουλος. Κίνημα: Πουτανισμός. Προφέρεται "ποϊτάνα" και "ποητάνα" για όσους έχουν πρόβλημα να τοποθετήσουν τα κουρδουμπούλια πάνω σε ι. Στα χημικά στοιχεία αναφέρεται ως ένα από τα αρχαιότερα στοιχεία της Γης με σύμβολο Pu και ατομικό αριθμό 94.



Χαρακτηριστικά 

Αν και θεωρείτο είδος υπό εξαφάνιση λόγω των διωγμών του Δαρβίνου, ξεκίνησε η επανεμφάνιση του είδους στις αρχές του 21ού αιώνα . Από την εποχή των μαμούθ έως σήμερα, τα χαρακτηριστικά των Homo Putanus δεν έχουν αλλάξει σημαντικά, διακρίνοντάς τους εύκολα από τους Homo Sapiens. Συγκεκριμένα:
  • πιστεύουν ότι η επικοινωνία μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου είναι εργασία. Μείζονος σημασίας είναι θέματα σχέσης εργοδότη - εργαζομένου και εργαζομένου - κράτους, όπως το ημερομίσθιο, ένσημα, τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, περίθαλψη, συνδικαλισμός, ανταγωνισμός, υγειονομική ασφάλεια κτλ. Μην ξεχνάμε ότι σαν άλλοι έμποροι της Βενετίας οι πουτάνες πρέπει να έχουν καλά νταραβέρια με τους πελάτες τους.
  • σωματική αντοχή στο κρύο. Όπως οι πρόγονοι μας Homo Sapiens κατά την παλαιολιθική εποχή, έτσι και οι Homo Putanus έχουν τέτοια φυσιολογία που τους επιτρέπει να στέκονται σε θερμοκρασίες έως -10 C φορώντας δυο-τρία κομμάτια ύφασμα πχ μία κοντή φουστίτσα και μπουστάκι.
  • αδυναμία συσχέτισης ηθικής και σεξ. Δεν λειτουργούν οι ορμόνες τσίπας, τάξης & ηθικής, ταμπού. Προϊστορικό κατάλοιπο των πρώιμων ανθρωπίνων κοινωνιών όπου υπήρχε απελευθέρωση και πολυγαμία. Κάτι που μάλλον μέχρι σήμερα επιθυμεί η πλειοψηφία των αρσενικών Homo Sapiens κι ας ισχυρίζονται το αντίθετο (λείπει στατιστική επιβεβαίωση). Η έλλειψη αναστολών κάνουν τους Homo Putanus πλέον ειλικρινή και ξεκάθαρα πλάσματα στην κοινωνία, όπως ο έμπορος της Βενετίας (ναι, σοβαρά το λέω).

 

Η δαρβινική αλλαγή 

Στην δύση, η βιομηχανική επανάσταση έφερε την σεξουαλική επανάσταση. Οι Homo Putanus πήραν την εκδίκηση τους καθώς όλο περισσότερα θηλυκά άτομα των Homo Sapiens άρχισαν να αντιγράφουν λιγότερο ή περισσότερο τον τρόπο ζωής των πρώτων. Αντοχή στο κρύο, έλλειψη χριστιανικής/βουδιστικής ηθικής, εργασιακή εκμετάλλευση του σεξ. Ακόμα και σήμερα, οι αρσενικοί Sapiens σοκάρονται και ως λιγότερο προσαρμόσιμοι στις εξελίξεις, ουκ ολίγα προβλήματα αντιμετώπισαν κατά την μετεξέλιξη. Επικές μάχες όπως εκείνη της Τροίας, των Πλαταιών και του Περσικού Κόλπου έγιναν για την παγίωση των νέων πουτανικών χαρακτηριστικών των θηλυκών Sapiens.
Προϊστορικό μπουρδέλο (Πάπαρους Λαρούς Μπριτάννικα)
Έτσι, οι θηλυκές Sapiens υιοθετώντας τις τακτικές του Όσκαρ Ουάιλντ δημιούργησαν όπλα μαζικής καταστροφής όπως το string, το ντεκολτέ και το οπίσθιο κούνημα. Βρίσκοντας όμως εμπόδια στην υπεροχή της παράνοιας των αρσενικών Sapiens - που από την μία τις ήθελε πουτάνες στο κρεβάτι, από την άλλη κυρίες στο σαλόνι - αποφάσισαν να δημιουργήσουν μασονικά τεκτονικά τάγματα που επικαλούνται την ωμή δύναμη του Τσακ Νόρρις για να κατακτήσουν το σύμπαν. Τέτοια τάγματα είναι τα φεμινιστικά όπως ο Μαλβινισμός.

Μυστικισμός & Προπαγάνδα 


Με τέτοια όπλα χτίστηκαν οι μεγάλες αυτοκρατορίες.
Η γυναίκα/πουτάνα λοιπόν προσπαθεί μέχρι και σήμερα να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας στον άνδρα και μάλιστα να δημιουργήσει το μεγάλο σκάνδαλο της ισότητας γνωστό και ως watergate (= νεροτσουλήθρα). Τα θύματα μέχρι σήμερα είναι χιλιάδες και καθώς ο γράφων γράφει όλο και πολλαπλασιάζονται. Γνωστά προπαγανδιστικά περιοδικά όπως το Cosmopolitan , το Madame Figaro καθώς και η Elle κυκλοφορούν ελεύθερα διότι από τα τεκταινόμενα φαίνεται ότι ακόμα και πανίσχυρες κυβερνήσεις έχουν υποταχθεί στο ποταπό και ύπουλο σχέδιο της γυναίκας πουτάνας.

Της πουτάνας το κάγκελο

Το φαινόμενο 

Η πουτάνα εκ αρχαιοτάτων χρόνων ήταν το μέσο άνδρωσης κάθε αγοριού. Διέθετε κύρος και επαγγελματισμό γιατί όχι μόνο πήγαινε μεόλους αλλά και πληρωνόταν γι αυτό. Όταν όμως η γυναίκα αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχη των ηθών, κάθε αγόρι είχε την ευκαιρία να γίνει άνδρας δωρεάν, αλλά και να επικοινωνήσει βαθύτερα με την γυναίκα. Τότε είναι που περάσαμε στο χάος και την αταξία και έγινετης πουτάνας, γιατί η σύγχρονη γυναίκα/πουτάνα έχει απώτερους σκοπούς. Σαν άλλος κυνηγός ψάχνει για άνδρες που θα πληρώνουν περισσότερα για την παρουσία της στον χώρο και αγνοώντας τα αισθήματα του προηγούμενου κατόχου ακυρώνει κάθε συμφωνητικό και παραχωρεί ψυχή τε και σώματι σε νέους ιδιοκτήτες. Έτσι πλέον πας άρρην ηλικίας άνω των 17 προσφωνεί πάσα θήλυ, πλην της μητρός του και της αδερφής του, πουτάνα.

Ο λαός 

Η συνεισφορά των πουτάνιων στην άνθιση της ελληνικής γλώσσας είναι άνευ προηγουμένου. Από την εγκυκλοπαίδεια του γλωσσολόγου Μπαμπίνιου Νιώτη :
  1. "Γαμώ την πουτάνα μου"
  2. "Πουτάνα κενωνία"
  3. "Ποητάνα Αναιργία
  4. "Πουτάνα τύχη"
  5. "Την πουτάνα έτσι και τη βρω θα την γαμήσω"
  6. "Η Ευτέρπη κάνει σαν πουτάνα"
  7. "Πουτάνες γυναίκες μου ξεζουμίσατε τα ενδότερα μου"
  8. "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
  9. "Πουτάνα μπάλα"
  10. "Της Πουτάνας το κάγκελο" (αρχαία ελληνικά "της επί χρήμασιν εκδιδομένης το σιδηρούν κιγκλίδωμα)
  11. "Έγινε της πουτάνας"
  12. "Στην Τατιάνα, πουτανιές;"

  

Διάσημες πουτάνες 

Share this article :

1 σχόλιο :



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19