Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Ωσαν γνησιο καθαροαιμο καλπαζω για τον Johhny Walker

Ωσαν γνησιο καθαροαιμο καλπαζω για τον Johhny Walker

Written By zone on Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 | 8:01 μ.μ.

Εδω ειμαστε 19αρηδες σαν αποταμιευτες  των ευχαριστων αναμνησεων κατα το πληστον παρα των αλλων των σκατενιων  που μας εσπασαν το χαμογελο.
Για οσες θυμαμαι εγω ,θυμασαι εσυ  και για οσες πηραμε μερος ακομα κι αν τα κυταρα μας τις διεγραψαν απο τη θημυση.

Ο σκοπος, γιατι παντα υπαρχει ενας σκοπος δεν ειναι η καταγραφη αυτων αλλα οι κοινοι παρανομαστες που δωσαν τροφη σ'αυτες.Και ιεραρχικα και με τα δυο της ποδια χτυπαει προσοχη η χημια μας που τοποθετησε το σεβασμο και τη αξιοπρεπεια αναμεσα μας και αυτη μας κραταει ακομα ,το μας κραταει ακομα δεν ειναι σχημα λογου αν σκεφτειτε την ηλικια μας και τα προβληματα που εχει ο καθενας μας.Μετα παντα κατα τη γνωμη μου σειρα στη κατσαρολα εχει η αγαπη,μια αγαπη ανιδιοτελης με κυριο γνωρισμα τη συντροφικοτητα για το "ειμαι εδω για να σ'ακουσω" και οχι για τη ντε και καλα  επιλυση των ζητηματων.Το οτι ειμαστε ολοι διαφορετικοι χαρακτηρες συνεβαλε κι αυτο τα μεγιστα(που θαλεγε κι μια παγωτατζου)
Τα παραπανω λεπον καλοι μου φιλοι φτιαξαν το χωμα καρπερο για να ανθησουν οι εκατονταδες happy moments που εχουμε γλεντησει ,αλλα το χωμα μονο του δεν φτανει .
Κι εμεις για να μπαινουμε στο ψητο της σημερινης αναδρομης καλπαζαμε σαν καθαροαιμα για να συναντησουμε τις ουσιες που μας απογειωσαν ολα αυτα τα χρονια.Θυμασαι Κατινα (μιας και ανεφερες την JRB) τα ρουμι κολα που κατεβαζαμε η' τα κονιακ στον πατατα πριν μπουμε για μαθημα.Κι εκει που η κατσαρολα ειχε παρει τη πρωτη της βραση επεφτε μεσα το οινοπνευμα,  εδενε το γλυκο κι εμενε ο Καπονιτσι με τους λαιμους των μπουκαλιων στο χερι.Τελικα ηταν η αφορμη ο μεζες που εκλεβε ο Ουζακιας του Τασου η' η  αιτια για να πιει τα ουζα ?
Τι να θημυθω τι να ξεχασω ,ε κολοπαιδα!!!
Παμε στα υποκοριστικα, Λακης ο Μπυρας ..σωπα ρε ακομα κατουραει,Πανος ο Ουζακιας ...Γιαννη ενα ουζο,Αγγελοςτο Πακετο ..ησυχια κοιμαται ,δεν ειναι τυχαιο οι μισοι εχουν το χαιδευτικο τους σε οινοπνευματι.Οι υπολοιποι εντελως συμπτωματικα απεκτησαν αλλα υποκοριστικα.
Και τα καλοκαιρια βοτκα πορτοκαλι και τεκιλα.Πω πω πω ποσα καλοκαιρια.
Θυμαμαι εχω παει ενα καλοκαιρι να βρω τον Παγωτατζη στο Τεσσερα Τεταρτα,μεσημερι ηταν,και τον βρισκω σε μια ξαπλωστρα με δυο καφασια μπυρες λιγμενες εδω κι ενα χρονο.
Θυμαμαι τα παρτυ στον Ουζακια που τρεχαμε τον Πιπη στο νοσοκομειο αλλα κι εμενα που με τρεχατε στον Πρωτων Βοηθειων με τα απο αλλο ενα αγριο πιωμα στον Αριστομενη.
Θυμαμαι τα μεσημερια στη βιοτεχνια μας να φευγουμε δαυλι με τον Καπονιτσι κι να αναρωτιωμαστε ποσα μπουκαλια Τζωνυ ηπιαμε.
Θυμαμαι να ξημερωνουμε στο Αγκαθι με σφηνακια αλλα και το τρελο διαγωνισμο αναμεσα σε Αδερφη και Καπονιτσι στην Οστρια με B'52 και τα οσα ακολουθησαν.
Θυμαμαι τις γραβατες και τους βοσκους στον Αποκρημνιο αλλα και το τελευταιο σπεσιαλ ραντεβου μας στον Βραστο.
Ειναι που τραβαει η κεφαλα μας το ακουσμα ,ειναι που θελουμε να πεταξουμε τις ασφαλειες,ειναι που ειμαστε Ελληναρες γλετζεδες,ειναι που σκιζουμε τα πουκαμισα μας,γιατι?
Θα μπορουσα να σας παραθετω γενικη αναλυση απο πανεπιστημιακη μελετη το γιατι οι ανθρωποι πινουν υπερβολικα αλλα αυτη μπορειτε να τη βρειτε και μονοι σας

Εμεις ειμαστε τζαμπατζηδες και σαν απατεωνες θελουμε να ταξιδευουμε χωρις εισητηρια και μετακινησεις ,θελουμε εναν γρηγορο τροπο για να λυθει η μπερδα μας ,για να φιλοσοφησουμε ,για να βρει το σ'αγαπω το στοχο του.Το αλκοολ ξυπναει τις αισθησεις

Στη κορυφη θα βαλω τον Γιαννακη γιατι δεν με στεναχωρησε ποτε.
Σε αρκετα σκαλια πιο κατω θα βαλω το Τζιν μονο και μονο γιατι το γαμημενο θελει πολυ καταναλωση για να ζεσταθεις.
Αμεσως μετα το Ουζο που παει με ολα οσο ειναι ακομα μερα.
Τσικο και Ασπρο Κρασακι δεν με χαλανε
Ολα τα υπολοιπα τα βαζω σε μια κατηγορια και σταυρωνω τη πουτανα τη μπυρα γιατι δεν με ακουσε ποτε και κανει του κεφαλιου της.
Eσεις πιο ξυδι θα βαζατε στη κορυφη!!!
Αντε ρε μαγκες μαυτα κι μαυτα περασε η ωρα και θα το κλεισω το μαγαζακι το Νο3 και θα παω σπιτι να τη πεσω γιατι εχω φαει μια φασολαδα regular με 2 νεροποτηρα τσιπουρο το μεσημερι κι εχω μια γλυκια ζαλη που θελει να προσγειωθει στο μαξιλαρι μου .
Υ.Γ -εντελως συμπτωματικα(τις αλλες ωρες γινετε της πουτανας) δεν πατησε ανθρωπος ολο τ'απογευμα και εμεινα ανεπηρεαστος να τελειωσω τον μονολογο για τον καλπασμο μας.

Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερο αλκοόλ;

Share this article :

3 σχόλια :

  1. ΤΟΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ

    ΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ Μ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΑΣΑ. Η ΑΓΑΠΗ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΣ. Η ΜΠΥΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΓΑΜΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ
    - ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19