Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » Οι βιτρίνες των ξενοίκιαστων καταστημάτων – ξαφνικά αλλιώς!

Οι βιτρίνες των ξενοίκιαστων καταστημάτων – ξαφνικά αλλιώς!

Written By zone on Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012 | 1:12 μ.μ.

Μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη έκπληξη, έστω και για λίγο…

Χάρη στον Βασίλη έμαθα γι’ αυτό που συνέβη στην Κρήτη. Η ανεργία, τα λουκέτα και η φτώχεια μπήκαν κάτω απ’ το χαλί για λίγο, καλύφθηκαν από πολύχρωμα σλόγκαν – όμως, έτσι δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς τα Χριστούγεννα;
Το θέμα είναι πως αυτοί που το έκαναν το έκαναν πολύ καλά και με τρόπο ευφάνταστο. Δεν είχαν σκοπό να αποσιωπήσουν τα προβλήματα, αλλά να καλύψουν τις μισοσκισμένες διαφημιστικές αφίσες…

Από το πρωί του Σαββάτου μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όλους όσους θα βρεθούν έστω κ για λίγη ώρα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη βόλτα!
Οι βιτρίνες των ξενοίκιαστων καταστημάτων, λειτούργησαν σαν λευκός καμβάς για μια μικρή ομάδα ανθρώπων, τους ανθρώπους της Quax, οι οποίοι κ αποφάσισαν να τις μεταμορφώσουν!
Έτσι, οι φλύαρες διαφημιστικές αφίσες και τα άψυχα «ενοικιάζεται» καλύφθηκαν εν μία νυκτί, με πολύχρωμα ρολά χαρτιού γεμάτα ζωγραφιές, ευχές και χριστουγεννιάτικα μηνύματα αγάπης.
Μία έκφραση δημιουργίας που δεν έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο αλλά προσπαθεί να εξαφανίσει «μαγικά» έστω και λίγο χρόνο την αρνητική διάθεση κ την απαισιοδοξία της καθημερινότητας.
Πάρε μία ιδέα, μοιράσου μαζί με τα παιδιά Quax τη χαρά της δημιουργίας, και στην επόμενη δραστηριότητα, δήλωσε συμμετοχή εδώ!
 
ΠΗΓΗ: εδώ
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19