Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » Αυτό είναι το email του θανάτου που στάλθηκε στον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο!

Αυτό είναι το email του θανάτου που στάλθηκε στον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο!

Written By Unknown on Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 | 7:50 μ.μ.

Είναι ένα από τα ντοκουμέντα που θα δημοσιεύσει αύριο το περιοδικό Pressing. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό για το blog tro-ma-ktiko. Είναι μια ολόκληρη ιστορία απειλών, εκβιασμών, ξεπλύματος μαύρου χρήματος και πάει λέγοντας

Πρόκειται για έγγραφο – ντοκουμέντο που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Είναι η πρώτη φορά που ένα blog απειλεί ευθέως έναν άνθρωπο ότι θα τον εκτελέσουν εάν κάνει το λάθος και αποκαλύψει την ταυτότητα των διαχειριστών του συγκεκριμένου blog.

Το tro-ma-ktiko να θυμίσουμε είναι το blog που καπηλεύτηκε το θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια και αντέγραψε το troktiko και ουσιαστικά πήρε τη θέση του troktikou στην μπλογκόσφαιρα τσαλαβουτώντας στο αίμα ενός
ανθρώπου.

Εκείνη την περίοδο είχαν ταυτίσει το tro-ma-ktiko με το δημοσιογράφο Τάσο Δούση. Δύο χρόνια μετά ο Τάσος Δούσης ως εκδότης του περιοδικού Pressing αποκαλύπτει την εγκληματική φύση του tro-ma-ktiko, ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό, πώς απειλούν ανθρώπους επιχειρηματίες και μαγαζιά, πώς έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον Βασίλη Γραμμένο επειδή τόλμησε να υπονοήσει ότι τους γνωρίζει.

Ορίστε το έγγραφο – email και ακολουθούν και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία που θα προκαλέσουν σοκ στην μπλογκόσφαιρα κι όχι μόνο.

Οι αγαπητοί κύριοι διαχειριστές του tro-ma-ktiko οφείλουν να απαντήσουν στα εξής:

Α) Πώς και γιατί ήταν έτοιμοι και ανέβασαν το blog tro-ma-ktiko αμέσως μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Β) Γιατί επί δύο χρόνια άφηναν να διασύρεται το όνομα του Τάσου Δούση ως διαχειριστή του tro-ma-ktiko και δεν έβγαιναν ευθέως να δηλώσουν την αληθινή τους ταυτότητα.

Γ) Με ποιο θάρρος, με τι πλάτες και με ποια δύναμη τολμούν να στείλουν τέτοιου είδους απειλητικά email σε δημοσιογράφους

Δ) Ποια είναι η σχέση τους με διαφημιστικές εταιρείες που στέλνουν πωλητές σε επιχειρήσεις σε όλη την Αθήνα και την επαρχία και τους απειλούν πως αν δεν βάλουν διαφήμιση στο tro-ma-ktiko θα έχουν… προβλήματα.

Τέλος καλούμε ακόμη και αυτή τη στιγμή τους διαχειριστές του tro-ma-ktikou να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να μην την πληρώσουν αθώοι άνθρωποι που καμία σχέση δεν έχουν ούτε με τις απειλές ούτε με το βρώμικο χρήμα ούτε με τίποτα.
http://www.pressing.gr
πηγη
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19