Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΥΡΙΟΙ…

ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΥΡΙΟΙ…

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 | 12:16 μ.μ.

    Κοινώς, το γλΕΙφομούνι, κι όχι γλΥφομούνι. Οκ, ξεκαθαρίσαμε την ορθογραφία της λέξης. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το να μάθεις την ορθογραφία του, από μόνο του δε λέει τίποτα. Όπως επίσης και δε λέει τίποτα να της πεις «ξάπλω μάνα μου να σου κάνω ένα γλειφομούνι να σου’ ρθει ο θάνατος». Το θέμα, κύριοι, είναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Αλλιώς, ότι και να λες εσύ, εμείς τα ακούμε βερεσέ. Όπως κι εσείς κυρίες μου, να φροντίσετε να μην έχετε «συζυγικό καβγά» με το ξυραφάκι. Δηλαδή μπλιάξ. Γι’ αυτό το ποστ, είναι υπεύθυνα όσα αρσενικά δε κάνουν γλειφομούνι, αλλά γλΥφομούνι. Τι δαγκάνεις κύριος; Μουνί είναι, όχι κοκορέτσι.
   Πριν 2 χρόνια, έτυχε να μου ζητήσει κάποιος να κάτσω να με γλείψει. Έβλεπα σε τσόντες ότι αυτές πέθαιναν από κάβλα όταν τις γλείφανε, άκουγα από γνωστές μου να λένε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση και πιο δυνατός οργασμός, λέω και γω «βρε δε γαμιέται, θα κάτσω να δω πως είναι». Αχ τι το’ θελα η ρουφιάνα; Τον άφησα, που κακό χρόνο να μην έχει. 
  Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει. Λαμπρά ως εδώ. Στο μεταξύ, είχε προηγηθεί και σεξ στη μπανιέρα και αυτή τη φορά ήμουν ακόμη πιο έτοιμη να το απολαύσω. Αμέ. Μου ψιθύριζε «θα σε κάνω να παραμιλάς», «θα με παρακαλάς να μη σταματήσω» κτλ. Ενθουσιάστηκα! Περίμενα και γω να νιώσω την
απόλυτη ηδονή, τον απόλυτο οργασμό…ναι, ήμουν έτοιμη να πω «ε, ναι λοιπόν! Και μένα με γλείψανε!»… αχ πόσα ΔΕΝ ήξερα… γιατί εμένα δε με γλείψανε, με γλύψανε.
   Με το που έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα από τα πόδια μου, είπα «τι καλά!». Με το που το πλησίασε, αναρωτήθηκα μπας και είχα πέσει στο κρεβάτι με κανένα τερμίτη. Και να πω ότι τον είχα αφήσει νηστικό; Να το καταλάβαινα. Δυο πιάτα σουφλέ 4 τυριά έφαγε πριν με γαμήσει –μάλλον θα του έπεσαν βαριά. 
   Στην αρχή ήταν όλα καλά, αφού ένιωθα τη γλώσσα του να σέρνεται ηδονικά πάνω κάτω. Ψέματα δε θα πω. Μου άρεσε. Ήταν μαλακό, υγρό. Μετά όμως φαίνεται τον έπιασε μια λιγούρα κι άρχισε να ρουφάει. Καλά, ωραία ήταν κι έτσι, αλλά μέχρι ενός σημείου ρε καλλιτέχνη. Εκείνος συνέχιζε να ρουφάει σαν βδέλλα, σαν τον Κόμη Δράκουλα και να ρουφάει, και να ρουφάει…Εεεεε!!!!!! Παλλικάριιι!!!! Να σου φέρω ένα καλαμάκι;-   Τον βούτηξα από το κεφάλι και προσπάθησα να τον τραβήξω, να τον ξεκολλήσω από κει. Χαμπάρι. Του είπα να το κάνει πιο μαλακά. Λες και του’ πα «τρία…δύο…ένα…ΔΑΓΚΩ!»…Κι αρχίσει που λέτε να δαγκώνει. Έεεεχετε γεια βρυσούούούούλες, λόόόγγοι, βουνάάάάά, ραχούούούούλες. Κατακαημένο Σούλι τι σου’ μελε να πάθεις. Το βουτάει ανάμεσα από τα δόντια και άρχισε να δαγκώνει και να ρουφάει πιο δυνατά. Στο μεταξύ, κούναγε το κεφάλι του με μανία πέρα δώθε… Έχετε δει σκυλί με παπούτσι ή παντόφλα στο στόμα; Έχετε δει με τι λύσσα το κοπανάει δεξιά αριστερά; Ε, έτσι έκανε κι αυτός. Φώναζα, αλλά αυτός φαντάστηκε μάλλον ότι το έκανα από κάβλα. Αμ δε. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως τον είχαν πιάσει τα υπαρξιακά του και ήθελε να ξαναμπεί από κει που βγήκε. Γιατί εσείς τα αγοράκια είστε και περίεργα όντα. Στην αρχή της ζωής σας παλεύετε να βγείτε μέσα από μια γυναίκα, και σε όλη την υπόλοιπη προσπαθείτε να ξαναμπείτε.  
  Μετά από χίλια παρακάλια, σταμάτησε. Και μάλιστα απορούσε και γιατί δε μου άρεσε.-   Το γλυφομούνι αγαπητά μου παιδιά, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Είστε μούρη με μούρη με το πιο ευαίσθητο σημείο μας. Σεβαστείτε το. Το να το γλείψετε δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Κι εξηγώ ευθύς αμέσως.-   Βασική προϋπόθεση να την έχετε καβλώσει αρκετά πριν τη γλείψετε, ώστε να μη καταλήξετε να γλείφετε κανέναν αιώνα. Καλά, αν γουστάρετε έτσι, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Άλλα τα μάτια του λαγού, κι άλλα της κουκουβάγιας, πώς να το κάνουμε τώρα…
  Είναι απόλαυση για σας να παίρνετε μία άνετη στάση και να προσφέρετε στη γυναίκα σας ένα καλό γλειφομούνι.  Παραθέτω παρακάτω μερικές συμβουλές οι οποίες, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα στείλουν τη γυναίκα σου αδιάβαστη… Πάμε!
   1. Πρέπει να το θες
Δεν μπορείς να το κάνεις μόνο γιατί δε σου’ ρχεται κάτι καλύτερο ή, ακόμα χειρότερα, ελπίζοντας ότι θα «πιάσει το νόημα» και θα σου κάνει κι αυτή με τη σειρά της μια πίπα. Όταν την ακούς να κάνει π.χ "μμμ," η "υπέροχο!"… 3 «ζήτω» σε σένα. Έκανες την αρχή!

2. Αργά!
Αργές κινήσεις! Ξεκίνα με μικρά, αργά κτυπήματα της γλώσσας και δώσε βαθμιαία μεγαλύτερη διάρκεια στα κτυπήματα (καλύπτοντας οπωσδήποτε και την κλειτορίδα), αλλά κράτα τον ρυθμό πάντα αργό. Να καταλαβαίνει τι νιώθει ρε φίλε.
3. Χρησιμοποίησε δυνατά την γλώσσα
Μη κρατάς τη γλώσσα σου χαλαρή ενώ παίζεις με την κλειτορίδα, καλύτερα με την άκρη γλείψε όλη την περιοχή. Η απαλή γλώσσα είναι ευχάριστη αλλά η σκληρή μπορεί να είναι φανταστική!


4. Για να δω χεράκια! Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα
Χρησιμοποίησε καθαρό χεράκι, με περιποιημένο νύχι –ε, δε σου είπα να κάνεις και μανικιούρ, αλλά μην έχεις και νύχια σαν και τα δικά μου- και παίξε με το εσωτερικό του αιδοίου, ενώ η γλώσσα σου συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα εξωτερικά. Όσο περισσότερα νιώθει, τόσο το καλύτερο!

5. Παίξε με τον πρωκτό της
Όταν το «καλό σου» δάχτυλο ταξιδεύει μέσα στον υγρό κόλπο της, χρησιμοποίησε τον αντίχειρα για να τρίψεις απαλά την περιοχή του πρωκτού της. Εάν αντιδρά με έναν πολύ θετικό τρόπο, βούτηξε ένα δάχτυλο στους χυμούς της και χώσε το αργά στον κώλο της. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! Αφού μπει εκείνο το δάχτυλο στην πίσω πόρτα, δεν πρέπει να το βάλεις ξανά μπροστά!!!!


6. Άνοιξε τα χείλη του αιδοίου της
Με τα χέρια σου, άνοιξε τα χείλη του αιδοίου της και παίξε με τη γλώσσα επάνω στην κλειτορίδα της. Μη ξεχνάς να τρίβεις ελαφριά τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της με την άκρη του δακτύλου σου. Έχουν κι αυτά ψυχούλα.- 7. Γάμησέ τη με τη γλώσσα Σταμάτα να παίζεις με την κλειτορίδα, και βάλε τη γλώσσα σου μέσα της. Να τη χώνεις αργά πηγαίνοντας όσο πιο βαθιά μπορείς.
8. Κλείσε τα χείλη του αιδοίου της
Ελαφριά πίεσε τα εξωτερικά χείλη της έτσι ώστε τα εσωτερικά να σχηματίσουν μία σχισμή και αρχίστε το γλείψιμο μιας πλευράς. Όταν την τελειώσεις μ’ αυτήν την πλευρά, πήγαινε στην άλλη.

9. Ρούφηξέ της την κλειτορίδα
Όταν την φτάσεις λίγο πριν να χύσει, πάρε ολόκληρη την κλειτορίδα της στο στόμα σας και ρουφήξτε την αργά ενώ τρίβετε συνεχώς τη γλώσσα σας πάνω της. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗ ΡΟΥΦΑΣ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ. Μουνί είναι, όχι milk shake… Δε’ν και για χόρταση.
 
10. Εναλλαγή μεταξύ του στόματος και του πέους
Δώσε ένα δείγμα για το τι την περιμένει μετά με την εναλλαγή μεταξύ της γλώσσας σας και της πούτσας. Γλείψε την παθιασμένα για μια στιγμή, φίλησέ την στο στόμα ενώ της τον χώνεις. Τραβήξου μετά από λίγο, πήγαινε ξανά κάτω και γλείψε λίγο ακόμη, έπειτα μέσα της πάλι. Άφησέ την να αναρωτιέται ποια θα είναι η επόμενή σου κίνηση.
(Προσοχή: Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν το να είστε σίγουροι ότι η σύντροφός σας είναι υγιής και μονογαμική, διαφορετικά διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο μετάδοσης επικίνδυνων ή ακόμη και μοιραίων ασθενειών)
    Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο ή τραγικό. Γιατί, ίσως, να είναι η μοναδική φάση της ερωτικής πράξης που δε χρειάζεται βία –και δεν είναι καθόλου καβλωτική, θέλω να με πιστέψετε.  
  Προσωπικά, να μου λείπει το βύσσινο αν είναι να περάσω τα ίδια. Δε θέλω, ευχαριστώ πολύ. Τώρα, αν βρεθεί κανένας που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ξέρει τι κάνει και, φυσικά, να γλΕΙφει κι όχι να γλΥφει, εγώ είμαι μέσα. Προς το παρόν όμως, προτιμώ να κάνω πίπες. Με καυλώνουν περισσότερο, πώς να το κάνουμε.  
Όσο για το πώς –μέσες άκρες- πρέπει να κάνουμε καλές πίπες, θα το αναφέρω σε επόμενο ποστ. Αν, και, μεταξύ μας, πιστεύω ότι ΤΕΛΕΙΕΣ πίπες, μόνο ένας γκέι μπορεί να κάνει. Πάω να κάνω καφέ. πηγη
Share this article :

1 σχόλιο :



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19