Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Τρεις ανθοδέσμες

Τρεις ανθοδέσμες

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 | 7:01 μ.μ.

Τρεις (περιποιημένες) ανθοδέσμες στέλνει ο Τσίπρας τη Δευτέρα...

Δεν ξέρω (ή μάλλον ξέρω) αν το βράδυ της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας. Δεν ξέρω (η μάλλον ξέρω) αν το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της πρωτιάς που έχει θέσει ο κ. Βενιζέλος. Δεν ξέρω (ή μάλλον ξέρω) αν το ΚΚΕ θα καταφέρει για άλλη μια φορά να είναι το τρίτο κόμμα, όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Αυτό που με απόλυτη βεβαιότητα γνωρίζω είναι πώς ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον θα πρέπει να έχει ήδη στείλει παραγγελία σε κάποιο γειτονικό του λουλουδάδικο για περιποιημένες ανθοδέσμες στους κυρίους Βενιζέλο και Σαμαρά αλλά και στην κυρία Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέρες τώρα επιτίθεται μετωπικά στον ΣΥΡΙΖΑ με σκληρή φρασεολογία «τσιμπώντας» στις αντίστοιχες επιθέσεις Τσίπρα. Ο κ. Σαμαράς με επίσης αιχμηρό τρόπο έχει βάλει στο στόχαστρο τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Τα δυο μεγάλα (;) κόμματα μετέτρεψαν έτσι το πέμπτο κόμμα της απερχόμενης Βουλής σε βασικό «παίκτη» της προεκλογικής περιόδου.
Από την άλλη πλευρά, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ έπεσε με χαρακτηριστική άνεση στην παγίδα που την έστησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αρνούμενη να συζητήσει καν την πρόταση για κοινή κάθοδο της Αριστεράς στις μονοεδρικές. Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας , για πρώτη φορά ίσως στην μεταπολιτευτική ιστορία της Αριστεράς μίλησε για την διαχείριση από μέρους του της πιθανής ανάθεσης εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Έδωσε έτσι - για πρώτη φορά επίσης- μια κυβερνητική προοπτική-έστω και στα λόγια- σε ένα χώρο που απέφευγε συστηματικά αυτή την τακτική. Αξιοποίησε δηλαδή τα «δώρα» που του έκαναν Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαρήγα με τον καλύτερο τρόπο.
Μένει να δούμε αν αυτό θα αποδειχθεί και στην πράξη το βράδυ της Κυριακής. Στο μεταξύ, πάντως, ας ετοιμάζει τις τρεις ανθοδέσμες...
Share this article :

1 σχόλιο :



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19