Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » «Αγανακτισμένοι»;

«Αγανακτισμένοι»;

Written By Unknown on Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 | 12:17 μ.μ.


 
Όταν οι Έλληνες πολίτες κατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος τις 25 Μαΐου του 2011, τα ΜΜΕ τους βάφτισαν «αγανακτισμένους». Μια σημαντική εξέλιξη από το περασμένο καλοκαίρι είναι πως οι «αγανακτισμένοι» χαμογελάνε, ελπίζουν και πιστεύουν, ενώ εκείνοι που τους κορόιδευαν είναι τώρα εντελώς αγανακτισμένοι.
Βέβαια, όποιος ξέρει να διαβάζει, θα είδε πως στις 28 Ιουνίου του 2011 -την πρώτη ημέρα από ένα διήμερο λυσσαλέας αστυνομικής βίας και καταστολής, ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου- στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος υπήρχε ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Δεν είμαστε αγανακτισμένοι – Είμαστε αποφασισμένοι».
Τώρα, μετά τις εκλογές, το καθεστώς έχει αντιληφθεί πια πως είμαστε αποφασισμένοι. Και κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
Γιατί ήταν τραγικό λάθος να πληροφορηθεί το πανελλήνιο πως οι άνδρες των ΜΑΤ ψήφισαν μαζικά τη Χρυσή Αυγή. Είναι άλλο να το υποψιάζεσαι και άλλο να το ξέρεις με στοιχεία από τα εκλογικά τμήματα.
Τώρα πια, όταν θα εμφανίζονται τα ΜΑΤ, το σύνθημα «Προσοχή, Προσοχή, Χρυσαυγίτες με στολή» δεν θα το φωνάζουν οι αναρχικοί. Θα το φωνάζουν όλοι. Και δεν θα είναι, απλά, ένα σύνθημα. Θα είναι μια μεγάλη αλήθεια.
Ανόητοι, έχετε αντιληφθεί πως την επόμενη φορά που θα στείλετε τα ΜΑΤ να καταστείλουν μια διαδήλωση, όλοι οι διαδηλωτές θα ξέρουν πως η «Δημοκρατία» στέλνει Χρυσαυγίτες με στολή, για να τους σταματήσουν;
Ηλίθιοι, έχετε αντιληφθεί πως οι Χρυσαυγίτες άνδρες των ΜΑΤ ξέρουν πια πως όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι τα ΜΑΤ είναι Χρυσαυγίτες; Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ποια θα είναι η συμπεριφορά τους απέναντι στους διαδηλωτές.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί, η μόνη λύση που έχετε είναι να απολύσετε όλους τους άνδρες των ΜΑΤ. Αλλά δεν μπορείτε.
Η άσχημη συνέχεια θα γραφτεί στους δρόμους. Όπου η «Δημοκρατία» θα στέλνει ναζιστές για να την προφυλάξουν από τους πολίτες που διαδηλώνουν.
Πολύ καλό για την «εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό».pitsirikos
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19