Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » "Χαρίζω Οικόπεδα, χαρίζω χρέη"! για 9η φορά στις εκλογές

"Χαρίζω Οικόπεδα, χαρίζω χρέη"! για 9η φορά στις εκλογές

Written By Unknown on Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 | 7:34 μ.μ.«Χαρίζω Οικόπεδα, χαρίζω χρέη»! Είναι το κόμμα του κ. Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, που σε κάθε προεκλογική περίοδο όλοι θυμόμαστε και ουκ ολίγες φορές έχουμε … «απειλήσει» ότι θα το ψηφίσουμε.

Κάποιοι το τόλμησαν και το «Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη» τους αντάμειψε…!


Ο πρόεδρος του περίφημου κόμματος είναι ο 83χρονος Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, ο οποίος όντως διαθέτει μια μεγάλη έκταση στα Γρεβενά την οποία είναι πρόθυμος να διαθέσει στους ψηφοφόρους του.

Το «Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη» δεν είναι το πλήρες όνομα του κόμματος, απλά το ονομάζει έτσι χάριν συντομίας. Το κόμμα του ονομάζεται: "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ.Τζαλαζίδης)." Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο κόμματα... από την πλευρά της ονομασία του!
Δείτε ποιός είναι ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης:

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα.

Στη συνέχεια κατέβηκε στις εκλογές του 2009 με το δικό του κόμμα " χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" και φέτος κατεβαίνει για 9η φορά. Μέχρι στιγμής πάντως έχει μετρήσει 1376 ψήφους!
 himaira
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19