Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » O μικρός μέσα στη βάρκα

O μικρός μέσα στη βάρκα

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 | 7:44 μ.μ.

Δέκα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την κλειτορίδα αλλά σίγουρα πρέπει να μάθετε...
Στο βιβλίο, «The Clitoral Truth», της Rebecca Chalker βρήκαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για αυτόν τον...


πανέμορφο μυστικό κόσμο.

Το Top 10 της Κλειτορίδας

1. Η κλειτορίδα είναι το μόνο όργανο του ανθρώπινου σώματος (είτε στη γυναίκα είτε στον άνδρα) του οποίου ο μοναδικός λόγος ύπαρξης είναι να μεταδίδει σεξουαλική αίσθηση.

2. Είναι κάτι πολύ βαθύτερο από αυτό που θα μπορούσατε να σκεφτείτε: Είναι πραγματικά ένα σύνθετο όργανο που επεκτείνεται σε όλα τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας, και γι’ αυτό μερικές φορές αναφέρεται ως κλειτοριδικό δίκτυο. Τυπικά, οι λέξη κλειτορίδα αναφέρεται στην κλειτοριδική βάλανο ή το κεφαλάκι, αυτό το ευαίσθητο μικροσκοπικό πραγματάκι που όλοι ξέρετε και αγαπάτε ως κλειτορίδα.

3. Αυτό το μικροσκοπικό πραγματάκι βρίσκεται σε μια μικρή κουκούλα εκεί όπου συναντώνται τα χείλη του αιδοίου.

4. Είναι ανάλογο με τη βάλανο του πέους. Και ακριβώς όπως το πέος, η κλειτορίδα γεμίζει αίμα και διογκώνεται όταν διεγείρεται.

5. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση προκειμένου να φτάσουν στην κορύφωση της σεξουαλικής ηδονής.

6. Η κεφαλή της κλειτορίδας έχει τις περισσότερες νευρικές απολήξεις από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος (Είτε στον άνδρα ή στη γυναίκα). Εχει περίπου 6.000 με 8.000 νευρικές απολήξεις, τέσσερις φορές περισσότερες από (το πολύ μεγαλύτερο) κεφάλι του πέους.

7. Δεν είναι όλες οι κλειτορίδες ίδιες, κάτι που θα πρέπει να ξέρετε αν είχατε την ευχαρίστηση να γνωρίσετε περισσότερες από μία στη ζωή σας. Μερικές είναι μικρότερες από έναν κόκκο ρυζιού και άλλες είναι στο μέγεθος ενός φασολιού γίγαντα. Μερικές είναι πολύ... ντροπαλές και κρυφοκοιτάζουν που και που από την κουκούλα, ενώ άλλες είναι... επιδειξιομανείς. Μερικές εξαφανίζονται στην κουκούλα μόλις διεγερθούν και άλλες πετάγονται έξω όταν η γυναίκα ερεθιστεί. Σε μερικές γυναίκες αρέσει η απ’ ευθείας κλειτοριδική διέγερση και άλλες προτιμούν το άγγιγμα πάνω από την κουκούλα (και μερικές δεν ανέχονται ούτε αυτό).

8. Και βέβαια η κλειτορίδα έχει αλλαγές στη διάθεσή της. Οτι φαίνεται κουραστικό τη Δευτέρα, μπορεί να είναι απολαυστικό την Τετάρτη. Είναι θέμα εξερεύνησης, ή με τον εαυτό σας ή τον παρτενέρ σας, μέχρι να βρείτε πως δουλεύει.

9. Θυμηθείτε ότι οι περισσότερες κλειτορίδες μπορούν να διεγερθούν περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε λιπαντικό και όταν η κάτοχός της είναι πολύ ερεθισμένη. Εάν χρησιμοποιείτε δονητή αρχίστε από τις χαμηλότερες στροφές και συνεχίστε ανεβάζοντας σιγά-σιγά για να μην δώσετε στη... φτωχή σας κλειτορίδα ένα σκληρό χτύπημα. Και εάν η κλειτορίδα δεν είναι δική σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημείο της γυναίκας, καθώς η αντίδρασή της σας είναι απαραίτητη.

10. Η κλειτορίδα είναι επίσης είναι γνωστή ως μπιζελάκι, ο μικρός μέσα στη βάρκα, το μαγικό κουμπί, το μικρό πραγματάκι.
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19