Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Καζαμίας 2012

Καζαμίας 2012

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 | 6:03 π.μ.

Ο πιτσιρίκος γράφει τον Καζαμία για το 2012 και είναι ευτυχισμένος. Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Απεργίες παντού. Οι καταστηματάρχες όλης της χώρας -μιας και δεν έμπαινε άνθρωπος στα μαγαζιά τους- κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και απεργούν. Όλοι φοράνε αμπέχονα, είναι αξούριστοι, καπνίζουν σαν Τούρκοι, πετάνε βρισιές και τραγουδάνε το «Πάγωσε η τσιμινιέρα», πιάνοντας τον καβάλο τους. Οι γυναίκες μένουν στο σπίτι για να ρίξουν και κάνα σφουγγάρισμα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Οι δρόμοι της Αθήνας είναι γεμάτοι πτώματα αλλά, ευτυχώς, δεν μυρίζουν, αφού η θερμοκρασία είναι σαράντα υπό το μηδέν. Την ημέρα των ερωτευμένων, οι Έλληνες δεν χαρίζουν λουλούδια στις αγαπημένες τους αλλά τις πλακώνουν στις σφαλιάρες, τις τραβάνε από τα μαλλιά, τους σκίζουν τα ρούχα και ύστερα τις νέμονται βίαια και πρωτόγονα στη μέση του δρόμου• όλη η Ελλάδα γίνεται ένας απέραντος γαμιστρώνας και κραυγές ηδονής και άγριου πάθους δονούν την ατμόσφαιρα.

MΑΡΤΙΟΣ
Απεργία και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς μετά από απόφαση των ιδιοκτητών τους. Ο μόνος σταθμός που δεν απεργεί είναι ο ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα ο Μπόμπολας να αποκαλέσει τον Αλαφούζο «απεργοσπάστη». Ο Αλαφούζος αποφασίζει να κατέβει κι αυτός σε απεργία αλλά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αρνείται να βγει από το στούντιο και κάνει εκπομπές μόνος του. «Δεν φταίω εγώ, είναι η φύση μου τέτοια» λέει ο Μπάμπης αλλά μπαίνει στο στούντιο ο Άρης Πορτοσάλτε και τον πλακώνει σε ξύλο και καράτε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Εξαιτίας της πείνας, παρουσιάζονται φαινόμενα κανιβαλισμού. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research, to 99% των Ελλήνων δεν θέλουν να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, για να μην πεινάσουν. Προκηρύσσονται εκλογές αλλά η απεργία στα ΜΜΕ συνεχίζεται, οπότε δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι και η αποχή φτάνει το 99%. Νικητής των εκλογών αναδεικνύεται η «Δημοκρατική Κλωτσοπατινάδα» του Φίλιππου Πλιάτσικα αλλά οι εκλογές ακυρώνονται, χωρίς πάλι να το μάθει κανείς.

ΜΑΪΟΣ

Στο διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Αζερμπαϊτζάν, η Ελλάδα συμμετέχει με τη Νάνα Μούσχουρη και το τραγούδι «Νάνα στην ψυχή». Στο φινάλε του τραγουδιού, η Νάνα Μούσχουρη βγάζει τα γυαλιά, σκίζει το φόρεμά της, μένει με τα εσώρουχα και τις ζαρτιέρες, και ρίχνει και μια κωλοτούμπα. Ο Μεσούτ Γιλμάζ αποκαλύπτει πως εκατομμύρια Τούρκοι πράκτορες ψήφιζαν στις ελληνικές εκλογές επί τρεις δεκαετίες, με στόχο να ενισχύσουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και να οδηγήσουν την Ελλάδα στην καταστροφή.
ΙΟΥΝΙΟΣ
Στο Gay Pride της Αθήνας συμμετέχουν 200 βουλευτές που παραδέχτηκαν ανοιχτά την ομοφυλοφιλία τους, ενώ οι υπόλοιποι εξεδήλωσαν την επιθυμία να ζήσουν τουλάχιστον μια ομοφυλοφιλική εμπειρία. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκαλύπτει πως είναι straight και πως τόσα χρόνια υποδυόταν τον gay για να τον καλούν στα μεσημεριανάδικα. Η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και γίνεται γυναίκα.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Η Ελλάδα κατακτά το Euro 2012, νικώντας στον τελικό τη Γερμανία με 6-0. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Φερνάντο Σάντος αποκαλύπτει πως πριν τον αγώνα είχε δείξει στους παίκτες ένα βίντεο με τις θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα. Επειδή δεν υπήρχε αρκετό υλικό, στο βίντεο είχαν προστεθεί και φρικιαστικές εικόνες από τη Χιροσίμα και το Βιετνάμ αλλά οι παίκτες μας είναι γκάου και δεν το κατάλαβαν, οπότε γυάλισε το μάτι τους και έκαναν τους Γερμαναράδες με τα κρεμμυδάκια. Ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική αποστολή μπαίνει πρώτη στο στάδιο με σημαιοφόρο τον Λουκάνικο, ο οποίος –επειδή δεν βλέπει πουθενά ΜΑΤ- ορμάει και δαγκώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ στον ποπό.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Οι Έλληνες κατακλύζουν τις παραλίες από το πρωί μέχρι το βράδυ –αφού είναι άνεργοι και κωλοβαράνε-, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για τους τουρίστες. Like here nowhere!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ψηφίζεται από τη Βουλή το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, με ειδικό τέλος 90% επί της αντικειμενικής αξίας της ακίνητης περιουσίας τους, το οποίο θα εισπράττεται με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Μετά τα πογκρόμ σε βάρος του Ελληνισμού στο εξωτερικό, εκατομμύρια Έλληνες επιστρέφουν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα να έχει πληθυσμό 17 εκατομμύρια. Με τόσους Έλληνες, η Ελλάδα γίνεται ανυπόφορη. Παρακαλάς να πετύχεις στο δρόμο ένα ξένο μετανάστη από το Κονγκό, για να ανοίξει η καρδιά σου.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Η Ελλάδα έχει βαρέσει και επίσημα κανόνι από την άνοιξη αλλά δεν το έγραψα, για να μη σας στενοχωρήσω. Ο Αντώνης Σαμαράς χωρίζει, παντρεύεται την Άννα Βίσση και ξεκινούν παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει η πρώην σύζυγός του, μέχρι να μεγαλώσουν λίγο ακόμα τα παιδιά. Το ΚΚΕ αποκαθιστά πολιτικά το Ούζο Τσάνταλη, τον Μπλεκ και τη Λάσι.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Τα κόμματα της κοινοβουλευτικής Αριστεράς ενώνονται –το νέο Κόμμα λέγεται Κομμουνιστικοδημοκρατική Συνασπισμένη Αριστερά – αλλά στις εκλογές παίρνει 2.8% και δεν μπαίνει στη Βουλή. Οι ψηφοφόροι της Αριστεράς δεν ψήφισαν το νέο κόμμα, αφενός επειδή φοβήθηκαν πως μπορεί να γίνει κυβέρνηση και να μετατραπεί η Ελλάδα σε Βόρειο Κορέα –από Ουγκάντα που είναι-, και αφετέρου επειδή ήταν σίγουροι πως οι Αμερικανοί και οι άλλοι ιμπεριαλιστές θα μας βομβάρδιζαν με πυρηνικά. Μετά την αποτυχία στις εκλογές, το κόμμα της Αριστεράς διαλύεται και εκατομμύρια αριστεροί διαδηλώνουν πάλι χωριστά ενάντια στον αδίστακτο καπιταλισμό και τη στυγνή πλουτοκρατία.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Ο κυβερνητικός συνασπισμός ΠΑΣΟΚ και ΛΆΟΣ διαλύεται και το ΠΑΣΟΚ κάνει κυβέρνηση με τη Χρυσή Αυγή. Ενόψει των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στολίζει τους άστεγους και τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών, με το επιχείρημα ότι αυτοί –σε αντίθεση με τα δέντρα- κινούνται και δίνουν έναν πιο γιορτινό τόνο στην πόλη. Οι πόρνες του κέντρου της Αθήνας διαμαρτύρονται που έμειναν αστόλιστες, οπότε ο κ. Καμίνης αναγκάζεται να τους βάλει ένα κόκκινο λαμπάκι στο κούτελο, για να καταλάβουν κι αυτές Χριστούγεννα. Καλή χρονιά και καλή τύχη!
http://pitsirikos.net/
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19