Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ,ΠΙΠΑ,ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ…ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ,ΠΙΠΑ,ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ…ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 | 6:45 μ.μ.

Η πεολειχία ή πεολειξία είναι η διέγερση του πέους και ιδιαίτερα της βαλάνου με τη παροχή της στοματική κοιλότητας και της χρήσης της γλώσσας. Μπορεί να είναι μέρος του προκαταρκτικού ερωτικού παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο συντρόφους πριν έρθουν σε σεξουαλική επαφή (συνουσία), αλλά και τρόπος ολοκληρωμένης σεξουαλικής ικανοποίησης του άντρα. Απαραίτητη για την εκτέλεσή της είναι το ένα από τα δύο άτομα να είναι αρσενικό. Κατά την πεολειξία, ο άλλος σύντροφος βάζει το πέος στο στόμα του, εκμεταλλευόμενος/η την μεγάλη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στην βάλανο, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη διέγερση.

 Να ξεκαθαρίσω ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, αφού κάθε άντρας το απολαμβάνει διαφορετικά και κάθε γυναίκα έχει τον τρόπο της. Γι’αυτό θα μιλήσω προσωπικά και όποια γουστάρει, μπορεί να αντιγράψει τον τρόπο. Και αν ο σύντροφός της δε χαμογελάει καμιά βδομάδα, εμένα να μη με λένε Δήμητρα. Πριν διαβάσετε παρακάτω, σκεφτείτε πρώτα αν ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ … ΣΠΟΡ…αν όχι, διαβάστε, γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ.   Άρα, βασική προϋπόθεση είναι να το θέλει και η κοπέλα. Επίσης, να μην έχετε πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Προσωπικά, δεν έχω γνωρίσει κανέναν τέτοιο και μπράβο τους τα παιδιά, καθώς και καθαρά ήταν, και το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο –περισσότερο εγώ, θέλω να με πιστέψετε.
  Αρχικά, βάλτε τον να ξαπλώσει αναπαυτικά στο κρεβάτι και φροντίστε να είναι άνετος, ώστε να το απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξαπλώστε δίπλα του και ξεκινήστε με το να του το παίξετε λίγο με το χέρι. Καλό θα ήταν να σας βοηθήσει κι αυτός λίγο, καθώς, όπως προείπα, αλλιώς το θέλει ο ένας, αλλιώς ο άλλος. Μόλις σηκωθεί, ξεκινήστε το παιχνίδι –δείτε το σαν παιχνίδι εσείς που το σιχαίνεστε. Προσωπικά, προτιμώ να ξεκινήσω κατ’ ευθείαν με το στόμα, ακόμη και αν το πέος του είναι πιο χαλαρό κι από του μπάρμπα μου του Κώτσου που είναι 90 χρονών. Χέρι δε χρησιμοποιώ. Ούτε καν για να με βοηθήσει να το βάλω στο στόμα. Όχι. Γιατί είναι «ατιμούτσικο». Βρίσκει μόνο του το δρόμο…
   Ξεκινάω έτσι λοιπόν. Ας υποθέσουμε ότι ο καλός μας μόλις έχει επιστρέψει από τη δουλειά κομμάτια, έχει κάνει ένα μπανάκι και έχει ξαπλώσει για νανάκια. Εκεί λοιπόν που βρίσκεται ξαπλωμένος ανάσκελα και χαζεύει τηλεόραση λίγο πριν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, χαλαρώστε τον κι άλλο. Προσωπική μου άποψη, μη του σβήσετε την τηλεόραση, κι αν κρατάει τσιγάρο, μη τον βάλετε να το σβήσει. Ας του’ ρθει και λίγο ξαφνικό. Και στο φινάλε, γι’ αυτόν θα κάνεις ότι πας να κάνεις, δικαιούται να είναι άνετος. Οπότε, άφησέ τον έτσι όπως είναι και «γλίστρα» προς το επίμαχο σημείο, το οποίο, υποθετικά πάντα … «κοιμάται».
  Χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, και μόνο με την άκρη της γλώσσας σου, γλείψε το κεφαλάκι πάνω κάτω, δεξιά αριστερά. Μετά βάλε λίγο τη γλωσσίτσα στην τρυπούλα και παίξε λίγο μαζί της. ΧΩΡΙΣ να απομακρύνεις τη γλώσσα από το miracolo, συνέχισε να γλείφεις –το τονίζω αυτό, ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ- τον κορμό μέχρι εκεί που ξεκινούν οι όρχεις. Και ξανά πάλι πάνω. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΓΛΩΣΣΑ- ΠΕΟΣ. Δυο τρεις επαναλήψεις και το miracolo είναι όρθιο.
  Συνέχισε πάλι με το κεφαλάκι του. Με τη γλώσσα σου, γλείψε το όπως ακριβώς θα σου άρεσε να σου γλείφει εκείνος την κλειτορίδα. Και τώρα πάρε το στο στόμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Σημαντικό επίσης είναι να του προσφέρεις τη δυνατότητα να έχει επαφή με το στήθος ή τον κώλο σου. Θέλει και να χαϊδεύει, όχι μόνο να χαζεύει.
  Μόλις τα πρώτα χιλιοστά από το κεφάλι μπουν στο στόμα, ξεκίνα τα παιχνίδια με τη γλώσσα. Με το που ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ, κάνε παιχνίδι. Γλείψε το γύρω γύρω –επαναλαμβάνω: το πέος είναι ΜΕΣΑ στο στόμα. Γύρω γύρω συνέχεια, ως που να φτάσεις το σημείο που ξεκινούν οι όρχεις. Φρόντισε σε αυτό το σημείο που κατεβαίνεις προς τα κάτω κι αυτό εξαφανίζεται μέσα στο στόμα σου, να σταματάς την καθοδική κίνηση –ΟΧΙ όμως το παιχνίδι «γύρω γύρω» με τη γλώσσα, ώστε να προλάβεις να νιώσεις πόσο μέσα αντέχεις να το βάλεις. Μπορεί να αισθανθείς πνιγμό, αλλά μη σταματάς, περνάει μετά  από λίγο. Τέλος πάντων, για αρχή, βάλε το μέχρι εκεί που αρχίζεις να το νιώθεις να σε πνίγει (θα πνιγείς αν συνεχίσεις, αν δε ξέρεις να το κοντρολάρεις, μη συνεχίζεις, το deep throat είναι για προχωρημένες – σε άλλο ποστ οδηγίες για deep throat).
  Κάνε την ίδια κίνηση πέντε έξι φορές και μετά ασχολήσου πάλι με το κεφάλι. ΕΔΩ χρησιμοποίησε τα χέρια σου. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά αν είναι ξαπλωμένος, ο νόμος της βαρύτητας θα το ακουμπήσει στην κοιλιά του. Παίξε λοιπόν πάλι με το κεφάλι. Γλείψε το, πάρτο στο στόμα. Παίξε με τη γλώσσα σου και –γιατί όχι- με τα χείλη σου. Δυο λεπτά μετά, πάρτο όλο στο στόμα σου και συνέχισε την κλασσική κίνηση πάνω κάτω. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ. Αυτή είναι που τον τρελλαίνει.
  Τώρα επιχείρησε να το ρουφήξεις. Όχι πολύ δυνατά. Μέχρι εκεί που βλέπεις ότι το αντέχει. Μείνε λίγο με το πέος του «εγκλωβισμένο» στο στόμα σου –η γλώσσα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να παίζει, μη ξεχνιόμαστε. Έπειτα ξανά πάνω κάτω. Σ’ αυτό το σημείο, κι αφού ο δόλιος έχει αρχίσει να ζαλίζεται από ευχαρίστηση, ανέβασε λίγο την ένταση και το ρυθμό. Καλό θα ήταν, ο καλός σας, να έχει βουτήξει μαλλί και να σας καθοδηγεί.
   Κάντε ότι σας ορίζει ο ρυθμός που σας δίνει εκείνος. Σημαντικό είναι, αν εκείνος δεν έχει βουτήξει μαλλί, να κρίνετε από τους αναστεναγμούς του για να καταλάβετε τι του αρέσει. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ. Συνεχίστε τα παιχνίδια «γύρω γύρω» και πάνω κάτω. Κάποιες στιγμές, εκεί, κάπου στη μέση της πράξης, καλό θα ήταν να το βγάλεις από το στόμα σου, αφενός για να καθυστερήσεις την εκσπερμάτιση, και αφετέρου για να ξεμουδιάσει λίγο το στόμα σου. Μη ξετσαουλιαστείς κιόλας. Μια πίπα είπαμε να πάρεις, όχι να μιλάς λες και έχεις πάθει αλλεργικό σοκ για καμιά βδομάδα.
  Κράτησα το καλύτερο για το τέλος. Η καλή πίπα κυρίες μου, καταλήγει στο στομάχι. Ω, ναι. Προσωπικά, δεν έχω καλύτερη και πιο τοπ στιγμή από αυτή. Η στιγμή που χύνει μέσα στο στόμα, είναι απλά, η καλύτερη επιβεβαίωση. Η καλύτερη όμως. Όχι επειδή γουστάρει να του παίρνουν πίπες, αλλά επειδή γουστάρει να του το κάνεις ΕΣΥ. Και απ’ ότι φάνηκε, το κάνεις καλά… Αν τώρα δε σου αρέσει να τα καταπίνεις, δικαίωμά σου. Μπορείς να απομακρυνθείς από εκεί την ώρα που χύνει, και να του το παίξεις. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, δε λέει. Του χαλάς ολόκληρη τη μαγεία. Όση τέχνη και να έβαλες πριν ώστε να τον κάνεις να νομίζει ότι πεθαίνει, δε πιάνει μία τη στιγμή που χύνει μέσα στο στόμα σου. Εκεί, σκέφτεται ότι πέθανε και πήγε στον Παράδεισο. Εγώ εξακολουθώ την κίνηση «πάνω κάτω» και καταπίνω με χάρη. Δευτερόλεπτα μετά δεν έχει μείνει σταγόνα. Συνεχίζω όμως. Μέχρι να με σταματήσει. Όχι γιατί δεν του αρέσει, αλλά περνάει στη φάση του ναδίρ του ερεθισμού και δε μπορεί να δεχτεί άλλα χάδια και αγγίγματα εκεί –όχι πως δε το θέλει όμως. 
   Τέλος, όταν πια χύσει, γλείψε το άλλη μία με όλη την επιφάνεια της γλώσσας σου από κάτω μέχρι απάνω, και δώστου ένα φιλί στο κεφαλάκι.   
  Κλείνω με ορισμένα sex tips:
·        Δώσε του τη δυνατότητα να έχει επαφή με τα βυζιά ή/και τον κώλο σου, ώστε να μπορεί να σε χαϊδεύει.
·        Όταν και αν σου μιλάει να του απαντάς βογκώντας ή ρουφώντας.
·        Μην κλείνεις τα μάτια σου. Καλύτερα να βλέπεις τι κάνεις.
·        Να τον κοιτάζεις στα μάτια αραιά και που, είναι απλά υπέροχο να τον κοιτάς τις στιγμές που χάνεται.
·        Να μαζεύεις τα μαλλιά σου για να μην τρως και τρίχες. Ακόμη καλύτερα, να στα έχει μαζέψει εκείνος.
·        ΜΗΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ. Άφησέ τον να σε παρακολουθεί την ώρα που η πούτσα του χάνεται στο όμορφο στόμα σου και εμφανίζεται ξανά εκατοστό  εκατοστό.  
 
  Αυτά τα ολίγα κυρίες μου. Καλή επιτυχία!
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19