Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Η κρίση γεννά ευκαιρίες

Η κρίση γεννά ευκαιρίες

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 | 10:30 μ.μ.


Η υποβάθμιση από την Standard & Poor’s όλων των ευρωπαϊκών χωρών –εκτός από τη Γερμανία- μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε όλες αυτές τις χώρες αλλά δίνει τρομερές ευκαιρίες στην Ελλάδα για να ανακάμψει οικονομικά και να γίνει οικονομικός κολοσσός.



Τώρα θα αρχίσουν τα χαράτσια στους λογαριασμούς του ρεύματος και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και θα πρέπει οι πολίτες να βγουν στους δόμους να διαδηλώσουν. Πώς να βγεις, όμως, στο δρόμο να διαδηλώσεις, όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν; Εδώ δεν βγαίνουμε εμείς που έχουμε σχεδόν πάντα καλοκαίρι.
Βέβαια, εμείς δεν βγαίνουμε να διαδηλώσουμε –και να τα γαμήσουμε όλα- γιατί είμαστε δουλοπρεπείς ραγιάδες και την τραβάει ο οργανισμός μας την υποδούλωση.
Οι άλλοι Ευρωπαίοι, όμως, είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες –καλά ζώα είναι κι αυτοί αλλά που λέει ο λόγος-, οπότε θα αντιδράσουν για τα δικαιώματά τους.
Μπορεί η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί το καλό της κλίμα και να γίνει τόπος διαδηλώσεων. Να έρθουν εδώ όλοι οι διαδηλωτές της Ευρώπης και να διαδηλώνουν στις πλατείες μας ενάντια στην οικονομική πολιτική των κυβερνήσεών τους.
Οι Γάλλοι να διαδηλώνουν στο Σύνταγμα, οι Αυστριακοί στην Ομόνοια, οι Βέλγοι στην Κουμουνδούρου, οι Ολλανδοί στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.
Οι κυβερνήσεις των άλλων ευρωπαϊκών χωρών θα αναγκαστούν να στείλουν αστυνομικές δυνάμεις –γιατί τα ΜΑΤ δεν προλαβαίνουν να ψεκάσουν με χημικά όλους τους Ευρωπαίους διαδηλωτές-, οπότε θα έχουμε και άλλους επισκέπτες στη χώρα μας.
Με αυτόν τον τρόπο, οι Ευρωπαίοι εταίροι θα μας αφήσουν ένα σκασμό λεφτά και η Ελλάδα θα σωθεί από την καταστροφή.http://pitsirikos.net
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19