Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ηλεκτρονικών τσιγάρων ο Τοτός

Μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ηλεκτρονικών τσιγάρων ο Τοτός

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 | 1:46 μ.μ.

Στη σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων προχώρησε η αστυνομία αργά χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, με την κατηγορία της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία ως γνωστόν, θεωρούνται απαγορευμένο είδος από την περασμένη εβδομάδα.
Πρόκειται για έναν 32χρονο Αμερικανικής υπηκοότητας, έναν 45χρονο Ιταλικής υπηκοότητας, έναν 19χρονο Γαλλικής υπηκοότητας και έναν 63χρονο, ημεδαπό, Ποντιακής καταγωγής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως εγκεφάλου της σπείρας, γνωστός και ως «Τοτός». Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Το theblob.gr, με αφορμή την εξάρθρωση της περιβόητης σπείρας και τις νέας μάστιγας που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, περιπλανήθηκε στα σκοτεινά στέκια του ηλεκτρονικού θανάτου και στις πιάτσες παράνομης διακίνησής τους όπου συνομίλησε με έναν βαριά εξαρτημένο χρήστη.
Όπως μας εξομολογήθηκε, ο Κώστας Χ. στα δίκτυα του ηλεκτρονικού τσιγάρου έμπλεξε στα 34 του χρόνια, όταν μετά από μια ερωτική απογοήτευση, πήρε τη λάθος απόφαση να φροντίσει τον εαυτό του και να απεξαρτηθεί από τον καπνό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάβασή του στο σκοτεινό κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ξεκίνησε ένα βράδυ που τα 'πινε σε ένα μπαρ. Εκεί τον προσέγγισε ένας «φίλος» ο οποίος ισχυριζόταν ότι κατάφερε να κόψει το τσιγάρο χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό υποκατάστατό του. «Με προέτρεψε να το δοκιμάσω και 'γω λέγοντάς μου χαρακτηριστικά ότι η γεύση μήλο θα μ' αρέσει. Μάλιστα μου είπε ότι οι πρώτες τζούρες ήταν κερασμένες».
«Είχε δίκιο. Όντος μ' άρεσε και ήταν θέμα ημερών μέχρι να πέσω στα βαριά, όπως είναι η γεύση τσιχλόφουσκας». «Η κοινωνική μου ζωή καταστράφηκε, το μόνο που με ενδιέφερε μετά από λίγο είναι να 'μαι κοντά σε πρίζα για να μπορώ να το φορτίζω».
Όπως συμπληρώνει σοκαρισμένος «δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα πριν λίγες μέρες την ανακοίνωση του ΕΟΦ που έλεγε ότι εργαστηριακά πειράματα σε ηλεκτρονικά τσιγάρα έδειξαν ότι περιέχουν καρκινογόνα και άλλα τοξικά χημικά, επικίνδυνα για τους ανθρώπους. Σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο, το οποίο όπως έχουν αποδείξει πλείστες όσες έρευνες της δεκαετίας του '50, κάνει καλό όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ ανδρών και γυναικών».

http://theblob.gr
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19