Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » Kλαμπ για σκλάβες του σεξ στην Μαλαισία

Kλαμπ για σκλάβες του σεξ στην Μαλαισία

Written By Unknown on Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011 | 9:42 μ.μ.


"Υποταγή πάει να πει θα γίνεις χώμα, υποταγή πάει να πει θα γίνεις γη", λέει ένα γνωστό άσμα που φαίνεται πως ασπάζεται ένα γκρουπ γυναικών στη Μαλαισία οι οποίες ίδρυσαν ένα κλαμπ (Obedient Wife Club) στον οποίο μαθαίνουν τις γυναίκες πως να είναι πόρνες στο κρεβάτι και να υπακούν στις ορέξεις των συζύγων τους για να μην τους χάσουν.

Οι γυναίκες του κλαμπ συγκεντρώθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ όπου και κράτησαν σημειώσεις για το πως θα ικανοποιούν τους άνδρες τους ώστε να αποφύγουν μια απιστία.
"Μια καλή σύζυγος συνήθως επικεντρώνεται στο να προσέχει το σπίτι και τα παιδιά, αλλά δεν δίνει έμφαση στις σεξουαλικές ανάγκες του συζύγου της και τον παραμελεί. Εφόσον ο άνδρας θέλει σεξ έχεις υποχρέωση να τον υπακούσεις", τονίζει η αντιπρόεδρος του κλαμπ Ροχάγια Μοχαμεντ.
Σύμφωνα με την ίδια, το 30% των μελών του κλαμπ βρισκόντουσαν σε πολυγαμικούς γάμους ενώ οι υπόλοιπες σε μονογαμικές σχέσεις.
"Πρέπει ο άνδρας να ικανοποιείται, πρέπει στο κρεβάτι να συμπεριφέρεσαι σαν πόρνη", λέει χαρακτηριστικά μια 46χρονη ιατρός της οποίας ο άνδρας έχει άλλες τρεις γυναίκες.
Το κλαμπ αριθμεί ήδη 800 μέλη από τη Μαλαισία και 200 από τη μέση Ανατολή ενώ πάνω από 1000 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση στη Κουάλα Λουμπούρ που έλαβε χώρα παράλληλα με ένα μαζικό γάμο δέκα ζευγαριών, με τις νύφες να είναι μέλη του κλαμπ. news247
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19