Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Mια αλλα Λεων!!!!

Mια αλλα Λεων!!!!

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 | 4:26 μ.μ.


Χωρίς να προσφέρετε θεαματικό αγώνα, βρίσκεστε στο γήπεδο, εσείς να πανηγυρίζετε και οι άλλοι να σας χειροκροτούν.

Η χρονιά έχει σαν μοτό της τη ρήση «Η προσπάθεια μετράει» κι εσείς επιβάλλεται να προσπαθήσετε πολύ.
Με διάθεση που δεν έχει λόγο να μην είναι αισιόδοξη, ανανεώνεστε καθημερινά, θέτοντας στο τραπέζι τις ανάγκες σας και καρφώνοντάς τις με χασαπομάχαιρο, έτσι για να μην ξεχνιέται και η Λιονταρίσια θέληση.

Ο Κρόνος από το Ζυγό στέκεται σύμμαχος στις επιθυμίες και στις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν, ειδικά για εσάς του 1ου δεκαήμερου, και ο περίπατος του Αρη πάνω – κάτω στην παραλία του ζωδίου σας έως τις 6/6, μετατρέπεται σε σπουδαίο αξιοθέατο για εσάς του 1ουο και 2ουο δεκαήμερου, που πολλοί θα ήθελαν να θαυμάσουν.
Αν όμως δεν επιθυμείτε να σας καταπιεί η ματαιοδοξία και η γκλαμουριά που δύσκολα αποχωρίζεστε, αρπάξτε την ευκαιρία και δραστηριοποιηθείτε, προκειμένου να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και καινούργιες ευκαιρίες.

Μπαίνετε δυναμικά στη νέα χρονιά και κατά διαστήματα όπως γύρω στις 26/5 και έως 26/9 περίπου, που Δίας και Ουρανός φλερτάρουν γύρω από τις πρώτες μοίρες του Κριού, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών απογειώνονται.
Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα περιμένουν στη γωνία ξαφνιάζοντάς σας, ενώ εκείνο που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι πως σε καμία περίπτωση η προσπάθεια, δεν θα πρέπει να περιμένει με αγωνία το σφύριγμα του διαιτητή, για τη λήξη του αγώνα.

Επενδύσεις, κληρονομιές, οικονομικές ρυθμίσεις, απρόσμενες απολαβές, αλλά και πιθανές επαγγελματικές αναθεωρήσεις, είναι το μενού της χρονιάς στο καλοστρωμένο τραπέζι που έχετε μπροστά σας.
Φλερτάρετε ακατάπαυστα με αφορμή το εκλεκτό συναπάντημα, (κάτι που πάντα κάνατε με ιδιαιτερότητα), αλλά φέτος φροντίστε να μην επιχρυσωθείτε άλλο.

Εσείς του 3ου δεκαήμερου μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος αναπαυμένοι στα χλιδάτα σας όνειρα, περιμένοντας τις επόμενες χρονιές για να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Προς το τέλος του χρόνου οι περισσότεροι από εσάς, θα έχετε διακρίνει μία αλλαγή προς όφελός σας αν φυσικά διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.
Εχετε τα εφόδια να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και καμάρι σε οτιδήποτε θελήσετε, κυματίζοντας σαν σημαία σε εξέχουσα θέση.
Χαρίστε θέαμα στον ευατό σας και στους άλλους, προβάλλοντας το έμβλημά σας.

Αγωνιστείτε για τους στόχους σας, ακόμα και αν χρειαστεί να λερώσετε τα περιποιημένα χέρια σας στην προσπάθειά σας να ξεχωρίσετε τα παράσιτα, στο εύφορο χώμα.


Share this article :

1 σχόλιο :



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19