Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ;

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010 | 1:38 μ.μ.

Μετά τον επαναλαμβανόμενο ξυλοδαρμό μεταναστών, μετά τις επιθέσεις σε αγωνιστές της πόλης, μετά τον εμπρησμό του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών, οι γνωστοί «άγνωστοι» ξαναχτύπησαν βάζοντας φωτιά στην Συναγωγή της Εβραϊκής κοινότητας των Χανίων! Δυστυχώς το φίδι έσπασε το αυγό και ξερνάει το δηλητήριό του παντού στην πόλη. Έτσι όπως ξέρουν να σπέρνουν δηλητήριο οι νεοναζιστές: κρυφά, ύπουλα, θρασύδειλα. Κάθε τι το διαφορετικό είναι στόχος τους. Προχτές ήταν αναρχικοί, χτες μετανάστες, σήμερα εβραίοι, αύριο ποιος έχει σειρά; Η ιστορία έχει δείξει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι αύριο θα έχουν όλοι σειρά. Γιατί όποιος δεν συμφωνεί με αυτές τις επιθέσεις θα είναι και αυτός εν δυνάμει στόχος τους. Γι αυτό σ’ αυτά τα πρωτοφανή περιστατικά που συμβαίνουν τελευταία στην πόλη, θα πρέπει να απαντήσει σύσσωμη η χανιώτικη κοινωνία. Δεν είναι θέμα μόνο των αναρχικών, των μεταναστών, των κομμουνιστών, των εβραίων, των «διαφορετικών», είναι θέμα όλων μας.
Η αστυνομία και η κυβέρνηση έχουν τεράστια ευθύνη! Και εάν δεν ξέρουν τίποτα, ας μας πουν τι γίνεται με τις έρευνες για τους ασφαλίτες κουκουλοφόρους που κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στις διαδηλώσεις, για το λεβεντόπαιδο που συνέλαβαν ως ύποπτο εμπρησμού σπιτιού αγωνιστή, για τον εμπρησμό του Στεκιού, για τους τραμπούκους που χτυπούν συνέχεια μετανάστες. Ας μας πουν, γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα περιγραφόμενα περιστατικά στην πόλη δεν είναι καθόλου άσχετα και τυχαία μεταξύ τους. Ας μας πουν γιατί σε μία δημοκρατική κοινωνία οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν και να ελέγχουν.
Εμείς στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σε εξιχνιάσεις εγκλημάτων και εγκληματιών. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Καταδικάζουμε όμως με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον εμπρησμό της Εβραϊκής Συναγωγής και αισθανόμαστε αλληλέγγυοι με κάθε πολίτη, συλλογικότητα, μειονότητα, τον καθένα που δέχεται αναίτια αυτές τις βάρβαρες, θρασύδειλες, φασιστικές επιθέσεις.
Εμείς στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο γνωστό σε φίλους και εχθρούς χώρο και να δίνουμε φωνή σ’ αυτούς που δεν έχουν, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία πιο ανεκτική στο διαφορετικό και πιο δίκαιη.
"Διαβάστε περισσότερα".
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19