Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Για ενημερωση του Πατριαρχη Αθηνων και Πασης Ελλαδος Καπονιτσοθεου!

Για ενημερωση του Πατριαρχη Αθηνων και Πασης Ελλαδος Καπονιτσοθεου!

Written By zone on Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010 | 7:57 π.μ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα, ενώ προσπαθείτε να καθαρίσετε τα δικά σας από το στάξιμο του λεμονιού, που σας έχει θολώσει.
Μοιάζετε με τους δοκιμαστές των κρασιών που μεθάνε από μονοτονία, ενώ δυσκολεύονται και να αποφανθούν.

Εσείς του 1ου δεκαήμερου καλείστε να ανταλλάξετε τη μελαγχολία με την αισιοδοξία, με τίμημα τον αναπαυτικό καναπέ σας και τα ροζ γυαλιά ηλίου σας.
Αυτό σημαίνει πως οι καταστάσεις απαιτούν εσωτερική επανάσταση και συναισθηματικό ξεβόλεμα.
Το τετράγωνο Κρόνου – Πλούτωνα σας υποβάλλει σε καθεστώς αμηχανίας, αλλά ο ευεργέτης Δίας με την είσοδό του στους Ιχθείς στις 18/1 έρχεται σαν νέκταρ στις ταλαιπωρημένες γλώσσες σας που αφρίζουν.

Τι θέλετε να κάνετε αγαπητά καβουράκια; Μήπως ήρθε η στιγμή να πάψετε να αυτομαστιγώνεστε και να κοιτάτε από το ματάκι της εξώπορτας τη ζωή σας;
Η πίεση είναι αρκετή και ειδικά μέσα στις καλοκαιρινές εκλείψεις γύρω από τις 24/6 και 11/7 θα αναζητάτε βράχους να κρυφτείτε. (και εσείς του 2ου δεκαήμερου).
Κοιτάξτε αυτή τη χρονιά κατάματα στον καθρέφτη χωρίς να ξεγελιέστε ηθελημένα από τους αντικατοπτρισμούς.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για εσάς του 1ου δεκαήμερου που το καλοκαίρι σας θα μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, αφού ο Ουρανός από τον Κριό θα απασφαλίσει τα πάντα.
Συμμαζευτείτε και οργανωθείτε, κλείστε εκκρεμότητες, σκύψτε επάνω από τις πραγματικές σας ανάγκες και οριοθετήστε τις καταστάσεις.
Φροντίστε τα αντανακλαστικά σας ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τους αιφνιδιασμούς.
Καλοδεχτείτε τα μοιραία όσο επώδυνα κι αν είναι, ξεκαθαρίζοντας τον εσωτερικό σας χώρο, ώστε να ανανεώσετε το διάκοσμο της ζωής σας.

Οικογενειακά θέματα και προσωπικά, όπως γάμος, σχέσεις και συνεργασίες, επιστρατεύουν την προσοχή όλων σας και την απόλυτη ειλικρίνειά σας, όχι τόσο ως προς τα τυχόν προβλήματα, αλλά ως προς τους εαυτούς σας.

Εσείς του 3ου δεκαήμερου μπορείτε να κάθεστε στο ίδιο θρανίο με τους αντίστοιχους Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, αλλά όχι για να χαζολογείτε, παρά για να κρατάτε σημειώσεις για τα επερχόμενα.

Δείξτε σε ότι καιροφυλαχτεί για να δοκιμάσει τις αντοχές σας, πως δεν θα προσλάβετε θυρωρό στην πόρτα σας, αλλά θα παρουσιάζεστε πάντα αυτοπροσώπως.

Απο τους Αστρο-συμμοριτες
Share this article :

1 σχόλιο :

  1. Επ!!! Κάτι πιάσαμε ε???
    Εσύ κάτι παραπάνω ξέρεις που ανάρτησες τον Καρκίνο και τον αφιερώνουμε κι εμείς στον Καπονιτσοπατριάρχη, ακολουθώντας τη μάζα όπως το ζώδιο του καρκίνου.
    Την καλημέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19