Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » «Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει.......

«Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει.......

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010 | 1:51 μ.μ.


«Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει πως ο 26χρονος νεαρός που συνελήφθη προχθές για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», δεν έχει ανάμειξη με την οργάνωση, ωστόσο συνελήφθη υποχρεωτικά αφού εντοπίστηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού στο Χαλάνδρι, που φέρεται να χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης». Τα παραπάνω δήλωσε ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην μητέρα του 26χρονου, σύμφωνα με τη συνήγορο του, Αντωνία Λεγάκη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας διευκρινίσε ότι αν ο νεαρός είχε αναφέρει ότι επισκέφθηκε το σπίτι για να εγκαταστήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, δεν θα χρειαζόταν να προβεί η αστυνομία σε σύλληψη.

Ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Αλ. Τζωίτης, δήλωσε στο tvxs ότι πράγματι συνάντησε τη μητέρα του 26χρονου, ύστερα από αίτημα της ίδιας, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι προέβη σε αυτή τη δήλωση.

Την ίδια στιγμή, προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι ζήτησε κι έλαβε από τον αναπληρωτή εφέτη ανακριτή κ.Μπαλτά, ο 26χρονος.

 
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19