Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Το Παγκρατι βρισκεται στη Κοζανη

Το Παγκρατι βρισκεται στη Κοζανη

Written By zone on Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 | 8:31 π.μ.

Ειμαι χθες το πρωι στο μαγαζι και βλεπω στο απεναντι πεζοδρομιο 2 σικ κυριες να κοιτανε τη βιτρινα.Σκεφτομαι οτι θα μπουν σε λιγο μεσα και φτιαχνω γρηγορα μαλλι.Το μαγαζι μυριζε σαν ταξι δεκαετιας '70 και εξαφανιζω γρηγορα, τασακια και πακετοτσιγαρα.Δεν επεσα εξω,τσουπ να οι κυριες μεσ'το μαγαζι.Κοιταζω αμεσως τα ποδια και βλεπω τακουνια με τα δαχτυλα εξω τελευταια λεξη της μοδας.Καλημερα λεω και απαντηση δεν πηρα.Δεν γαμιεται λεω,αφου δεν προκειται να γαμησω κατσε να δω μπας και πουλησω.Τα τακουνακια τους χτυπαγαν στο παρκε και με υφος Κολωνακιοτικο αφηναν ενα μικρο χαμογελο σε καθε αντικειμενο που τους εκανε κλικ.Για δωρο κοιταται,ρωτω η' για σας.Η πιο νεα μου απαντα οτι εχει ενα σαλονι 80τ.μ και ψαχνει να κρεμασει κατι.Οι πρωτες κουβεντες ηταν γεγονος και το αμεσο συμπερασμα οτι ηταν σιγουρα χαζες και πλουσιες.Εχετε και αλλα να δουμε ρωταει η mature,τελως παντων τους τα εδειξα ολα,τα ειδαν ολα χωρις να με ρωτησουν για τιμη και αφου κατσανε περιπου ενα τεταρτο μου λενε το αξιοπροσεχτο -τι ειναι δω,μας λετε σε πια περιοχη ειμαστε ?. Επιβεβαιωνω οτι ειναι ηλιθιες και οτι καταλαθως μπηκαν μεσα στο μαγαζι,απαντωντας οτι βρισκοντε στο Ιλιον.Αυτο ηταν χαθηκαν,λες και τους ειπα οτι ηταν στο Μογκαντισου. Λεει η τσαχπινογαργαλιαρα στη mature χαθηκαμε πως θα γυρισουμε πισω ? Εφυγαν αγχωμενες στο απειρο με βαρκα την ελπιδα εφησυχαζοντας με οτι θα ξαναρθουν με τον αντρα τους.Τις ευχαριστησα που περασαν λεγοντας τους οτι ειναι 20 λεπτα απο την Ομονοια και τους εδωσα τη καρτα μου για να μπορεσει ο αντρας τους να μας βρει.Αυτο ειναι ενα δειγμα της Ελλαδας του σημερα.
Share this article :

4 σχόλια :

  1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΠΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΙΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν την κιβωτό του Νώε ένα πράγμα, έχουμε γίνει. Απ' όλα τα ζωάκια έχει ο μπαχτσές. Άλλα έχουν οπλές κι άλλα έχουν νύχια!

    Καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΘΕΣ Ε,ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΟΙΡΟΤΕΡΑ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19