Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Η τυχη κανει παρεα με τους πρωτους.

Η τυχη κανει παρεα με τους πρωτους.

Written By zone on Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009 | 2:42 μ.μ.

Ειμαστε ηδη στη τετραδα και θα μας βλεπετε θελετε δεν θελετε ολο το χειμωνα.Τη Σερίφ από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, που στάθηκε πολύ τυχερός. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα από το γκρουπ των ισχυρών που βγήκε από την κληρωτίδα.
Οι νεόκοποι (σ.σ ιδρύθηκαν μόλις το 1997) είναι ένας αρκετά βατός αντίπαλος, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να ειπωθεί για όλες τις ομάδες από το γκρουπ των ανίσχυρων.

Ε ρε γελια που θα κανουμε.Θα γκρεμισει το σπιτι ο κυρ Νικος και βλεπω να ξεκληριζει ολη την οικογενεια.Θα γινει της Μαδριτης.Χειρότερα δεν μπορούσε να γίνει! Η τύχη γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στον Παναθηναϊκό και του έστειλε στον δρόμο για τους ομίλους την πανίσχυρη Ατλέτικο Μαδρίτης.
Το "τριφύλλι" αυτή την φορά δεν είχε την τύχη με το μέρος του και έπεσε πάνω στο μεγαθήριο των πλέι οφ. Δύο ομάδες ήθελε να αποφύγει ο Παναθηναϊκός (Φιορεντίνα, Ατλέτικο Μαδρίτης) και έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα πράγματα με μία από τις δύο θα αγωνιζόταν τελικά.
Το όνομα της Ατλέτικο Μαδρίτης ακούστηκε δυσάρεστα στα αυτιά των "πρασίνων" που καλούνται να ξεπεράσουν ένα μεγάλο εμπόδιο.
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19