Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » AIDS

AIDS

Written By zone on Σάββατο 22 Αυγούστου 2009 | 12:52 π.μ.

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα διαπράχθηκε στο Σαιντ Ετιέν της κεντροανατολικής Γαλλίας, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας 25χρονος σκότωσε και τεμάχισε τη φίλη του μόλις του αποκάλυψε ότι νοσούσε από AIDS.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο νεαρός τεμάχισε σε 8 κομμάτια τη φίλη του και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια. Το κερματισμένο σώμα της γυναίκας ανακαλύφθηκε στα σκουπίδια το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από την ομολογία του 25χρονου αρχικά σε έναν γνωστό του και στη συνέχεια στην αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κατοικία του νεαρού, ο οποίος γιόρταζε τα 25α του γενέθλια μαζί με τη φίλη του, μία τοξικομανή την οποία είχε συναντήσει πριν οκτώ ημέρες.
Κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ο νεαρός πρότεινε στην κοπέλα σεξουαλική επαφή, την οποία εκείνη αρνήθηκε, ανακοινώνοντάς του πως είναι φορέας του AIDS. Εκτός εαυτού, ο νεαρός φέρεται να την κτύπησε βίαια προτού τη στραγγαλίσει. Αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο, το έκοψε σε οκτώ κομμάτια με ένα πριόνι, το οποίο ωστόσο δεν έχει ευρεθεί έως τώρα.
Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις έρευνες, ο νεαρός φέρεται να ομολόγησε ότι "τά’παιξε μόλις η φίλη του του αποκάλυψε πως έχει AIDS» και πως τεμάχισε το πτώμα "για να το μεταφέρει και να το κρύψει ευκολότερα".
Η αστυνομία μπόρεσε να συλλέξει όλα τα κομμάτια και αύριο θα διεξαχθεί η νεκροψία. Ελευθεροτυπία.
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19